THODEX’te İşlem Hacmi 100 Milyar TL’ye Dayandı, Şirket Globalde Yeni Üyeler Kazandı

kripto para
kripto para

Kripto para piyasasının en önemli oyuncularından THODEX büyümesini sürdürüyor. THODEX’in Kurucusu ve CEO’su Faruk Fatih Özer, Türkiye’de 400 bin kullanıcıları olduğunu söyledi. Özer, yurt dışında işlem yapan lisanslı ilk yerli kripto para piyasasının THODEX olduğunu hatırlatarak, ABD, Almanya, Hollanda, Ukrayna ve İngiltere gibi pek çok ülkede 4.311 kullanıcıya eriştiklerini söyledi.

THODEX, 2021’de ise İsveç, Norveç, Polonya gibi ülkelerde büyümeyi hedefliyor. THODEX’den Ocak ayında 97 milyar TL’lik işlem yapıldığını belirten Özer “Amacımız hem global alandaki büyümemizi hız kesmeden devam ettirmek, hem de Türkiye’deki kullanıcılarımıza güvenli ve kazançlı yatırım fırsatlarını sunmayı sürdürmektir” dedi.

Türkiye’nin önde gelen kripto para platformu THODEX yurt içindeki büyümesinin yanında, yurt dışında da kullanıcı sayısını her geçen gün artırıyor. Covid-19 günlerinde döviz ile altının yatırımcısına kaybettirmesinin ardından Bitcoin başta olmak üzere birçok coin cinsinden işlem yapmanın mümkün olduğu THODEX’te, kripto para işleminde önemli büyümeler kayda geçti.

THODEX Kurucusu ve CEO’su Faruk Fatih Özer, değeri 40 bin dolara ulaşarak tüm zamanların rekorunu kıran Bitcoin’e olan ilgi ile beraber kripto para piyasasında 2020 yılında başlayan hızlı yükselişin devam ettiğini belirtti. Türkiye’deki marka bilinirliklerine yönelik yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını anlatan Özer “İlk etapta ağırlıklı olarak marka değişimi sebebiyle Türkiye’deki eski kullanıcılarımızın yeni markaya tam anlamıyla adapte olması üzerine çalıştık. İlk hedefimiz Koineks’ten sonra THODEX’in de bilinirlik kazanmasıydı. Öncelikle mevcut kullanıcılarımızın geri dönüşlerini alarak THODEX’i en iyi haline getirdik” dedi.

Kripto Paraya İlgi Artıyor

THODEX’in işlem hacmini her geçen gün arttırdığını bunun da kripto para kullanıcısına sağladıkları güven doğrultusunda gerçekleştiğini anlatan Faruk Fatih Özer “Dünya Covid-19 ile yeni bir sürece girdi. Her konuda dijitalleşme büyük artışlar kaydetti. Bugüne kadar varlığı da güvenirliği de sorgulanmaya devam eden kripto para piyasası ise, bu değişimden olumlu payını aldı. Kripto paralar 2020’de yatırımcısına en çok kazandıran emtialar arasında yer aldı.

Amerika’da Covid-19 salgınının önüne geçilememesi sonucu yaşanan ekonomik sıkıntılar, Avrupa Birliği’nde artan vaka ile ölüm sayılarına ek olarak, bulunan aşıların yeterli sayıda üretilememesi nedeniyle hem ABD Dolar’ı hem Euro 2020’de ve devamında 2021’in ilk ayında zayıfladı. Buna karşın Bitcoin başta olmak üzere coin cinsinden kripto paralarda ise hem işlem hacmi arttı hem de paralar yatırımcılarına kazandırmaya devam etti. Bunda Elon Musk’un da Bitcoin ile ilgili olumlu çıkışının etkisi olurken, fiziki yatırım araçları yerine kripto para piyasasına yönelimin etkisiyle kazançlar da arttı” dedi.

97 Milyar TL’lik Hacim

THODEX’teki işlem hacmi konusunda da bilgi veren Faruk Fatih Özer, 2020’nin Ekim-Kasım-Aralık ayı toplam işlem hacminin 65.2 milyar TL olduğunu belirtti. Özer, Ocak 2021’de ise THODEX’teki işlem hacminin 97.2 milyar TL olarak kayıtlara geçtiğini söyledi. Özer, THODEX’in kayıtlı kullanıcı sayısının 400 bin rakamına ulaştığını, 391 bin kullanıcının da alım satım işlemi yaptığını belirtti.

Global Alanda Büyük Artış

Global alanda THODEX’in kazandığı kripto para kullanıcı oranlarını da veren THODEX Kurucusu ve CEO’su Faruk Fatih Özer, ziyaretçi ve iş ortaklarını ödüllendiren Affiliate Programı’nın yabancı basında ilgi gördüğünü ve çekiliş kampanyalarıyla yeni üye konusunda artışlar yaşadıklarını söyledi. Özer, yurt dışındaki üye sayılarının 4.311 olduğunu kaydetti. 2021 hedeflerinin global pazarda önemli bir oyuncu olmak ve Türkiye’deki kullanıcı sayısında artış kaydetmek olduğunu anlatan Özer, şunları söyledi:

“Mart 2020’de ABD’den aldığımız FinCen lisansıyla globalleşen ilk yerli kripto para borsası olduk. Uluslararası alanda yapılan raporlara göre; şu an en çok trafik aldığımız ülkeler Türkiye, Amerika, Almanya, Güney Kıbrıs Rum Kesimi, İngiltere, Hollanda, Azerbaycan, Ukrayna ve Fransa oldu. Bu ülkelerdeki büyümemiz hız kesmeden devam ediyor. Öte yandan İsviçre, Çekya, Danimarka, Norveç, İsveç ve Polonya’da da büyümek istiyoruz. Bu alana yönelik de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yurt dışındaki büyümemizi sürdüreceğimize inanıyoruz. Çünkü güvenli ve kolay kullanım sunan sistemimizle, kripto para piyasasında anlık işlem yapmayı hem Türkiye’de hem de yurt dışındaki tüm yatırımcılarımıza önce güven sonra da kazanç sağlıyoruz.”

THODEX hakkında

2017 yılında kurulan THODEX, kısa sürede Türkiye’nin en hızlı gelişen kripto para borsası haline gelmiştir. Türkiye’de ilk kez 5 farklı kripto paranın alım satımına aracılık edip sonrasında da bu sayıyı 20’nin üzerine çıkaran THODEX, bir başka ilke daha imza atarak Türkiye’nin ilk Bitcoin ATM’sini kurmuştur. Kullanıcıların güvenliği için 2FA ve mail onayı sistemi kullanan şirket, üyelerinin web sitesi üzerinden işlemlerini hızlıca ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmesini sağlamaktadır. ABD’den aldığı Fincen MSB lisansı ile globalleşen THODEX, tüm dünyada hizmet vermeye başlamıştır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*