TOKİ’den açık artırma ile iş yeri ve konut satışı

TOKI
TOKI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 39 ilde 145 konut ile 19 ilde 57 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

Açık Artırma 16-17 Şubat 2021 tarihlerinde yapılacak.

16 Şubat 2021 Salı günü saat 11.00’da 86 konut ve 19 iş yeri için, 17 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 11.00’da ise 59 konut 38 iş yeri için müzayede yapılacak.

Açık artırmalar Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

Alıcılar Afyonkarahisar, Aksaray, Adana, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Hatay, Kayseri, Karabük, Karsa, Konya, Malatya, Muş, Nevşehir, Sinop, Sivas, Şanlıurfa ve Tokat şehirlerinde satışa sunulan konutlara %25 peşin 120 ay vade ile sahip olabilecekler.

Ayrıca, Adana, Isparta, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Siirt, Van, Ankara, Ardahan, Gaziantep, Karabük, Kayseri, Malatya, Balıkesir, Rize, Uşak, Niğde, Aksaray ve Sakarya şehirlerinde satışa sunulan iş yerleri %10, %25 peşin 120 ve 180 ay vade ile alınabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Detaylar için BURAYA TIKLAYINIZ.

1 Comment

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*