Zyxel ürünleri ile interneti gerçek hızında yaşayın

internet
internet

İnternete bağlı cihazların sayısı hızla artarken, kullanıcılar ise daha hızlı bir deneyim talep ediyor. Zyxel’in en yeni teknolojilerle donatılan ağ ürünleri, interneti gerçek hızında yaşamak isteyenler için kesintisiz ve yüksek performanslı bir deneyim sunuyor.

Pandemi önlemleri kapsamında eve kapanan dünya vatandaşları, bağlantılı cihazlarıyla eskisinden çok daha fazla vakit geçirmeye başladı. Google verilerine göre, dünyanın dört bir yanından internet kullanıcıları, özellikle kapanma önlemlerinin başladığı 2020 Nisan ayında rekor sayıda “daha iyi internet”1 ve “hızlı internet”2 aramaları gerçekleştirdi.

Kullanıcıların daha hızlı internet ihtiyacı yeni bir gündem maddesi değil. Bundan 20 yıl önce, çevirmeli ağlarla 56 Kbps hızla bağlantı kurduğumuz günlerden, bugünün Gbps’lik hızlarına kadar, internet kullanıcıları her zaman daha iyi bağlantıya ihtiyaç duyuyor.

Türkiye, internet hızı konusunda dünyada 101. sırada…

Kitle kaynaklı internet hız ölçüm platformu Speedtest, 2020 Haziran ayında küresel sabit internet indirme hızını ortalama 78,26 Mbps, yükleme hızını ise 42,06 Mbps olarak duyurdu.

Ülkemizdeki kullanıcıların gerçekleştirdiği hız testlerinden toplanan veriler ışığında, platform Türkiye’nin ortalama indirme hızını 26,30 Mbps, yükleme hızını ise 9,05 Mbps olarak açıkladı

Zyxel ürünleriyle bağlantınızdan tam anlamıyla verim alabilmek mümkün

Web siteleri son 10 yılda her ne kadar çok hızlanmamış olsa da internet bağlantılarımız geniş bant ölçeğine giriş yaptılar. Bugün hızlı internet kullanabilmek için hızlı bir bağlantı satın almak yeterli değil. İyi bir ağ altyapısı kurmadan, sahip olduğunuz hızı tam anlamıyla kullanamayabilirsiniz.

Zyxel bu konuda fiyat / performans dengesini kuran, maksimum hız ile güvenliği aynı bünyede toplayan çözümleriyle takdir topluyor. Şirketin üstün teknolojileriyle donatılmış ağ cihazları, internet servis sağlayıcınızdan aldığınız bağlantı hizmetinden mümkün olan en iyi şekilde faydalanmanızı sağlıyor.

Hızlı bir kablosuz ağ standardına geçiş yapın

802.11ac, eski kablosuz standartlarına göre daha hızlıdır. Bu yeni teknoloji, veri transfer hızının 802.11b/g/n’den 3 kat daha hızlanmasına imkân sunar ve internet bağlantınızı güçlendirir. Öte yandan 802.11ac router / modem çift bant işlevselliği de sunar. Zyxel’in AC teknolojisine sahip VMG3625 T20A modemi, internet bağlantınızı iyileştirmek için uygun bir seçenek olabilir.

Evinizdeki veya işinizdeki WiFi performansını artırmak için Zyxel Multy U Mesh Wi-Fi Sistemi’ni tercih edebilirsiniz. 2100 Mbps veri erişim hızına sahip olan (2,4 GHz’de 300 Mbps, 5 GHz’de 2x 866 Mbps) Multy U, 128 cihazı Wi-Fi ağına dahil edebiliyor.

Modem ya da router’ı değiştirmeden kablosuz internetin kapsama alanını artırmayı sağlayan, aynı zamanda bağlantı hızını ve kalitesini de en uç noktaya taşıyan kablosuz menzil genişleticiler, bağlantı performansını artırmanın bir diğer yolu olarak karşımıza çıkıyor. Zyxel WRE 6602, üzerinde yer alan LED göstergesi ile en iyi konumu bulmaya yardımcı oluyor. LED gösterge aynı zamanda kaç cihazın bağlı olduğunu ve performansı nasıl etkilediğini de gösteriyor. Ürün doğrudan elektrik prizine takılarak çalışıyor.

Ek bir access point ile evinizde WiFi sinyallerinin ulaşmadığı bölgeleri kapsama alanına dahil edebilirsiniz. Zyxel WAP3205 v3, NBG418N v2 Access point /router, NBG6615 access point/gigabit router ürünleri, ağınızı performanstan ve güvenlikten ödün vermeden genişletir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*