Kilis Belediyesi’nden TOKİ müjdesi

Kilis Belediyesinden TOKI mujdesi
Kilis Belediyesinden TOKI mujdesi

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Kilis’te TOKİ tarafından 2 farklı bölgede yapımı devam eden konutlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Vali Konağı’nın arka tarafına yapılacak olan ilk etap 170 adet toplu konutun inşaatında başlandığını belirterek, bir süredir teknik ve fiziki çalışmaları süren 2. Etap Toplu Konut Projesi’nde mutlu sona ulaştıkları müjdesini verdi.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, “Söz verdiğimiz gibi ilimizde Resul Osman Dağı eteklerine yapılacak 515 konutun ihalesi 4 Mayıs’ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olup daireler 3+1 ve 2+1 şeklinde inşa edilecektir. İhale kapsamında ayrıca 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi yer alırken. Bu proje ile birlikte 515 vatandaşımız ev sahibi olacaktır” dedi.

3. etap projenin 250 konut olacak ve en kısa sürede ihale edileceğini belirten Başkan Servet Ramazan, “AK Parti kadroları olarak sizlere vermiş olduğumuz her bir sözün takipçisi olmak ve en kısa sürede gerçekleştirmek boynumuzun borcudur. Bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmayacak ve memleketimizin kalkınması için her zaman yürekten çalışmaya devam edeceğiz. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*