Görece Göçmen Konutları Camii yeni bir çehreye kavuştu

Gorece Gocmen Konutlari
Gorece Gocmen Konutlari

İzmir Büyükşehir Belediyesi gelen talepler doğrultusunda kentteki ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Menderes ilçesindeki Görece Göçmen Konutları Camii’nin İmamı Yüksel Elma’nın başvurusuna hızla yanıt veren Büyükşehir ekipleri, yıpranan camiyi kısa sürede elden geçirdi.

İmam Yüksel Elma “Şimdi daha sağlıklı ve temiz bir ortamda ibadetimizi yapacağız” diyerek Başkan Tunç Soyer ve ekibine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi, Menderes ilçesindeki Görece Göçmen Konutları Camii İmamı Yüksel Elma’nın başvurusu üzerine harekete geçti. Ekipler boyaları dökülen, dış cephesi yıpranan camiyi kısa sürede yepyeni bir görünüme kavuşturdu.

İmam Yüksel Elma ise “Bizim sesimizi duyan Büyükşehir’e çok teşekkür ediyorum. Şimdi daha sağlıklı ve temiz bir ortamda ibadetimizi yapacağız” dedi.

Mahalledeki tek caminin yıpranmış bir görünüme sahip olduğunu dile getiren Elma, artık cami cemaatinin de daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yerine getirdiğini söyledi. Elma şöyle dedi: “Büyükşehir ekibi harika bir iş çıkardı. Cami boyandı ve tertemiz bir görünüm kazandı.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*