Farklı Şehirlerde İnşaa Edilen Önemli Projelerin Arkasında İzocam Kalitesi Var!

IZOCAM
IZOCAM

Her ihtiyaca uygun ürün ve çözümleri ile Türkiye’nin önemli projelerinin tercihi olan İzocam, Uşak, Mardin, Malatya ve Elazığ’da inşa edilen konut, ticaret merkezi, öğrenci yurdu ve ibadethane projelerinin yalıtımında da tercih edilen marka oldu.

Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve sağlıklı yalıtım ürünleri temin etmeye devam ediyor. Önemli pek çok projeye yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde sunduğu ürün ve çözümleri ile Türkiye’nin iddialı projelerinde çözüm ortağı olarak yer alıyor.

İzocam’ın Yer Aldığı Projeler

Uşak, Mardin, Malatya ve Elazığ’ın önde gelen projelerine her ihtiyaca uygun sağlıklı yalıtım çözümleri ile imza atmaya devam etti. Uşak’ta inşa edilen 2000 kişilik öğrenci yurdu projesinin, Mardin’de inşa edilen konut projesinin ve Malatya’da inşa edilen toplu konut ve dükkan projesinin ve Elazığ’da inşa edilen konut, ticarethane ve ibadethane projelerinin yalıtımında, kalitesi, satış öncesi ve sonrası sağladığı hizmetin güvenirliği ve uzmanlığı nedeniyle ürünleri kullanıldı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Uşak’ta inşa edilen 2000 kişilik kapasiteye sahip öğrenci yurdu inşaatının yalıtımı İzocam ürünleriyle yapıldı. Projeye, 6 bin 225 metre Camyünü Prefabrik Boru, 9 bin 636 metre Kauçuk Boru, 21 bin 760 metrekare Taşyünü Manto, 8 bin 64 metrekare 10 cm kalınlığında Camyünü Çatı Şiltesi tedarik edildi. Projenin malzeme tedariki, İzocam Bayisi Akgün İnşaat Taah. Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirildi.

Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan İsmet Kent Sitesi’nin mantolama uygulaması da İzocam kalitesiyle gerçekleştirildi. Sitede ısı, ses ve yangın yalıtımı amacıyla 6 bin 500 metrekare Manto Taşyünü R+ ürünü kullanılarak, konforlu yaşam alanları ve enerji tasarrufu sağlandı. Projeye İzocam Bayisi Anadolu Cam İnş. Ltd. Şti. malzeme tedarik etti.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından Malatya’nın Kale ilçesinde inşa edilen toplu konut ve dükkân projesinde de İzocam ürünleri tercih edildi. 309 konut ve 16 dükkândan oluşan toplam 50 bin metrekarelik alana sahip projenin 25 bin 700 metrekarelik alanında İzocam ürünleri kullanıldı. Projeye, 10 bin metrekare Taşyünü Manto, 12 bin metrekare Camyünü Çatı Şiltesi ve 3 bin 700 metrekare Camyünü Kalibel tedarik edildi. Geçtiğimiz aylarda tamamlanan projeye malzeme tedariki İzocam Bayisi Biser İnşaat San. Tic. A.Ş. tarafından sağlandı.

İzocam’ın ürün tedarik ettiği bir diğer proje de T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından Elazığ’da inşa edilen toplu konut, ticaret merkezi ve cami projesi oldu. 924 konutun yanı sıra birer adet ticaret merkezi ve camiden oluşan projeye, 12 bin metrekare Taşyünü Dış Cephe Levhası, 20 bin metrekare Camyünü Çatı Şiltesi ve 6 bin metrekare Camyünü Kalibel tedarik edildi. 2021 yılının başında tamamlanan projenin malzemeleri İzocam Bayileri Köprücü İnş. Yapı Dek. Taah. Ltd. Şti ve Keban Tic. tarafından gerçekleştirildi.

Gelişmiş kaliteli ürünlerinin yanı sıra müşterilerine yalıtım danışmanlığı hizmeti de veren İzocam, ısı yalıtımı, akustik konfor, tesisat yalıtımı ve yangın güvenliği açısından yönetmeliklere ve projelere uygun şekilde doğru ürünü öneriyor. İzocam ve ürünleri marka projelerin yalıtımında kalitesi, satış öncesi ve sonrası sağladığı hizmetlerin güvenirliği ve uzmanlığı nedeniyle tercih ediliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*