İzmir Kemalpaşa TOKİ Kura Sonuçları İsim Listesi

İzmir Kemalpaşa TOKİ Kura Sonuçları
İzmir Kemalpaşa TOKİ Kura Sonuçları

İzmir Kemalpaşa TOKİ kura sonuçları belli oldu. İzmir Kemalpaşa TOKİ kura sonuçları vatandaşlar tarafından heyecanla araştırılıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut kapsamında kura çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ Kemalpaşa’da hayata geçecek olan konutlar için sahipleri belirlendi.

TOKİ’den yapılan açıklamada;

3+1 nitelikli 277 adet konut için 174 3+1 asil hak sahibi, ilan edilen satış listesinde bulunan konutlar arasından T.C. Ziraat Bankası A.Ş. İzmir/ Kemalpaşa Şubesinde 01 Haziran 2021 – 24 Haziran 2021 tarihleri arasında, ilan ekinde yayınlanan sözleşme programında belirtilen tarih ve saatte konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

2+1 nitelikli 282 adet konut için 267 adet 2+1 hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası 01 Haziran 2021 tarihinde Salı günü, Saat 11:00’de gerçekleştirilecek olan kura çekilişi İdaremizin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayın ile yapılacaktır.

Konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 22 Haziran 2021 – 14 Temmuz 2021 tarihleri arasında, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. İzmir/ Kemalpaşa Şubesi nezdinde imzalanacaktır.

TOKİ kura sonuçları için BURAYA TIKLAYINIZ.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*