İngilizce bilmek iş Hayatında Size Hangi Avantajları Sağlar

Ingilizce bilmek
Ingilizce bilmek

İngilizcenin önemi, globalleşen dünyada her alanda olduğu gibi, çalışma hayatında da artan biçimde önem kazandı. İş için artık bir gereklilikten çok zorunluluk haline geldi. Günümüzde çalışma hayatının gerektirdiği en temel yetkinliklerden biri olan İngilizce dil becerileri, çalışanlara istihdam edilebilirliklerini arttırarak kariyer ufuklarını genişletme ve gelir olanaklarını arttırma imkanı sunuyor.

“Gücü kaynağında farkı sonuçlarında” mottosuyla online İngilizce eğitiminin öncü markası olan Beils, “Başarılı bir kariyer için neden İngilizce öğrenmeliyiz?” sorusunu ele aldı. Beils eğitim danışmanları, İngilizce bilmenin iş imkanları ve kariyer üzerindeki önemini sizler için derledi.

İşyerinde yükselme ve terfi

İngilizce iş imkanları üzerindeki etkileri arasında, iş yeteneklerini geliştirerek profesyonel ilerlemeyi sağlaması en önemlilerindendir. İyi derecede İngilizce bilen bir çalışanın, özel sektörde veya kamu sektöründe terfi alması, benzer kariyer deneyimine ve eğitim geçmişine sahip İngilizce bilmeyen diğer bir çalışana oranla çok daha yüksektir. Etkili iletişim kurma becerisi edinerek, 21. Yüzyılın en değerli istihdam becerilerinden birine hakim olabilir ve çalıştığınız kurumda yükselmek için basamakları kolayca tırmanabilirsiniz.

Beils online İngilizce platformlarında hazırlanan içerikler; kurumsal hayatta büyük önem taşıyan sunum yapma ve etkin mülakat süreci yönetebilme gibi yetkinliklerin gelişimine destek oluyor. İngilizcenin günlük kullanımı ile iş hayatındaki kullanımı arasındaki konu farklılıkları ve terminolojiyi göz önünde bulundurularak hazırlanan Beils eğitim platformu sayesinde hedeflerinize en doğru ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz!

Kariyer gelişimi ve mesleki eğitim

Tıptan mühendisliğe, denizcilikten bilişime, pek çok farklı alanda tartışmasız uluslararası ortak iletişim dili olan İngilizce sayesinde; kariyer alanınızdaki mesleki gelişmeleri yakından takip ederek, uzmanlaşmak istediğiniz konularda araştırmalar yapabilir, dünyanın her yerinden meslektaşlarınızın çalışmalarını yakından izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra gerek online gerek ise yurt dışında, ilgilendiğiniz alanda mesleki eğitim ve uzmanlık sertifika programlarına katılabilir, kariyer gelişimi eğitimleriyle çalışma dünyasında rekabet gücünüzü arttırabilirsiniz.

Beils, hukuktan, tıbba, turizmden, otomotive, derin deniz petrol araması yapan şirketten, bulut teknolojisi üzerine çalışan uzmana kadar 200’ün üzerinde farklı mesleki alanda konuşma programı sunuyor. Her biri kişiye özel farklılaştırılmış bir programla hazırlanan bu eğitimlerin en büyük farkı ise katılımcılara İngilizceyi öğretirken, kişisel uzmanlık alanlarında gelişmeleri sağlayan güncel sektörel içeriklerden oluşması.

Profesyonel ağ ve mesleki bağlantı geliştirme

İngilizce dil becerileri, sizi dünyanın her yanından meslektaşlarınızla yakınlaştırır. Beils’ta öğrenciler, uzman öğretmenler eşliğinde geçekleştirilen yüz yüze derslerinin yanı sıra, yapay zeka sanal öğretmen SpeechTrainer® ile çalışarak etkili İngilizce dinleme ve telaffuz becerilerini geliştirme şansını yakalıyorlar.

Etkili İngilizce iletişim becerisi, profesyonel ağınızı özgüvenle geliştirmenizi ve mesleki bağlantılarınızı çeşitlendirmenizi sağlar. Meslektaşlarınızla etkileşime geçerek fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilham veya tavsiye almak üzere kariyer yolculuklarınızı paylaşabilir, görüş ve çalışmalarınızdan söz edebilirsiniz. Uluslararası konferans, sempozyum gibi etkinliklerde edineceğiniz bağlantılarınızla iletişimde kalarak, yepyeni kariyer fırsatları için akılda bulundurulmanızı sağlayabilirsiniz.

Daha geniş iş imkanları

İngilizce dil yeterliliğine sahip adaylar, çağımızın rekabetçi çalışma hayatında daha geniş kariyer imkanlarına erişebilmektedir. İş hayatında İngilizcenin öneminin bir diğer yansıması da gerek özel sektör gerek ise kamu kurumlarında işe alım süreçlerinde belirleyici rol oynamasıdır. LinkedIn tarafından gerçekleştirilen yakın zamanlı bir ankete göre; İK Direktörlerinin, CEO’ların ve CMO’ların %90’ı konuşan çalışanlara sahip olmanın işletmelerinin başarılı olması için faydalı olduğunu belirtmiştir.

İngilizce iş görüşmelerinizden önce özgüven kazanmanın en etkili yollarından biri Beils’in online kursuna katılmaktır… Beils’in küresel başarıya sahip online konuşma eğitimleri ve uzman eğitmenleri size rehberlik edecek ve İngilizce dil becerilerinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan tam desteği sağlayacaktır!

Global kariyer fırsatları

İş hayatında İngilizce dendiğinde, global kariyer fırsatları da erişilebilir hale gelmektedir. İyi derecede İngilizce bilmek, kariyerinizi hayalini kurduğunuz ülkede ve şirkette sürdürmeniz ya da benzersiz uzaktan çalışma fırsatlarına erişebilmeniz için sahip olacağınız pasaporttur diyebiliriz. Cambridge Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve işyerinde dil becerilerinin küresel bir analizini yansıtan uluslararası bir ankete göre; dil becerileri, İngilizcenin resmi dil olmadığı birçok ülkede işverenlerin %95’inden fazlası tarafından gerekli görülmektedir. İngilizcenin resmi dil olmadığı ülkelerde, işverenlerin %69’u kurumları için önemli olduğunu belirtmiştir. İngilizcenin resmi dil olduğu ülkelerde ise bu oran, tüm işverenlerin %97’sine kadar yükselmektedir.

Beils, online kurumsal eğitimlerinde İngilizce öğretirken, kişisel uzmanlık alanlarında gelişmeyi sağlayan güncel içerikler sunuyor. Kurumsal İngilizce eğitimi alan öğrenciler, konuşurken ve kendi alanlarında kelime dağarcıklarını geliştirirken aynı anda dünyadaki sektörel trendleri öğrenebildikleri içeriklere de ulaşıyor. Bu içerikler aynı zamanda öğrencilere ve kurumlara, kariyer alanlarında hedef oluşturma konusunda da yol gösteriyor.

Daha yüksek gelir ve yaşam standardı

Kariyer için İngilizce bilmenin, 21. Yüzyılın en değerli istihdam becerilerinden biri olduğundan bahsetmiştik. Global ölçekte İK yöneticileri, iyi derecede İngilizce bilgisine sahip iş arayanların %30 ila %50 daha fazla maaş ile istihdam edildiklerini belirtmektedir. Beils ile akıcı konuşma becerilerinizi geliştirmeniz; istihdam edilebilirliğinizi arttırarak, iş hayatında hem güncel hem de kalıcı olmayı başarmanıza yardımcı olacaktır. Böylece daha fazla gelir elde etme imkanına da kavuşabilir ve yaşam standardınızı da yükseltebilirsiniz.

Beils’in kişiselleştirilmiş İngilizce eğitimlerini keşfedin

Yüksek tempolu iş hayatımızın yanı sıra, günlük koşuşturmalarla geçen yoğun kişisel takvimlerimizde kariyer için becerilerimizi geliştirmeye nasıl zaman bulacağız dediğinizi duyar gibiyiz. İşte bu yüzden, kendi başarı hikayenizin kahramanı olmak için Beils’in kişiselleştirilmiş, esnek ve kapsamlı online eğitim programlarını keşfetmenin tam da vakti!

Beis’ın küresel başarıya sahip online İngilizce eğitimlerini keşfedin

“Gücü kaynağında farkı sonuçlarında” mottosuyla online eğitiminin öncü markası olan Beils, özgüvenli ve akıcı bir şekilde konuşmak, dil sınavlarına hazırlanmak ve kariyeri için İngilizce öğrenmek isteyenleri kısa sürede hedeflerine ulaştırıyor. 32’den fazla ülkede, küresel başarıya sahip eğitimleri ve ana dili İngilizce olan 1000’i aşkın öğretmeniyle, on milyonlarca öğrenciyi İngilizce konuşturan Beils’in bu gücü, Burlington English grubunun online eğitim platformu olmasından kaynaklanıyor. 30 yılı aşkın deneyime sahip global bir yayıncı olan Burnington English, Amerika’nın bütün eyaletlerinde sürdürdüğü eğitim faaliyetleri ile pazar lideri konumunda yer alıyor.

Dünyanın en gelişmiş online eğitim kurumu olan Beils, öğrencilerini teknolojinin imkanlarından sonuna kadar yararlandırıyor. Beils’ta öğrenciler, uzman öğretmenler eşliğinde geçekleştirilen yüz yüze derslerinin yanı sıra, yapay zeka sanal öğretmen SpeechTrainer® ile çalışarak dinleme ve telaffuz becerilerini geliştirme şansını yakalıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*