TotalEnergies ve Uber, Güçlerini Birleştiriyor

TotalEnergies
TotalEnergies

İstanbul, 5 Temmuz 2021 – TotalEnergies, elektrikli araçlara geçişi ve şarj istasyonlarına daha kolay erişimi desteklemek için Uber’le iş birliği yapıyor. İlk başta Fransa’ya yönelik ortaklığın, diğer Avrupa ülkelerine de yayılması planlanıyor.

TotalEnergies, şu anda Uber uygulamasını kullanan ve elektrikli veya prize takılabilen hibrit araçlarla donatılmış sürücülere, kendi servis istasyonlarında ve işlettiği elektrikli araç şarj istasyon ağlarında bulunan şarj noktalarına erişim hakkı sağlayan bir TotalEnergies kartı verecek. Sürücüler böylece 2021 yılının sonuna kadar Fransa’da 20 bin şarj noktasına ve 2025’e kadar 75 binden fazla şarj noktasına erişebilecek. Buna ek olarak, TotalEnergies ve Uber, sürücülerin alışkanlıklarına ve yolculuklarına dayalı olarak gelecekteki aktarma merkezleri ve şarj alanları için en uygun yerleri belirlemek üzere iş birliği yapacak.

Sürücüler ayrıca TotalEnergies sadakat programı olan “Club”a katılabilecek. Böylece elektrikli veya prize takılabilen hibrit araçlar için yol yardımı da dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetleri içeren ücretsiz Club yardımından bir yıl boyunca yararlanabilecekler.

Son olarak, sürücüler, ister apartman dairelerinde ister müstakil evlerde yaşasınlar, evlerinde bir elektrik şarj noktası kurulumunu teşvik etmek üzere tasarlanmış, ücretsiz yönetim desteği de içeren bir ev içi hizmete yönelik kampanya teklifine ayrıcalıklı erişime sahip olacak.

TotalEnergies Marketing Fransa Genel Müdürü Guillaume Larroque konuyla ilgili “Sürücüleri ve bunun da ötesinde onların müşterilerini daha uygun maliyetli, daha güvenli ve erişilebilir elektrikli mobiliteye geçişlerinde desteklemek amacıyla yaptığımız bu iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz. Taahhüdümüz, uyarlanmış bir şarj ağı garantisi ile onlara beklentilerini karşılayan hizmetler sunmak. Karbon nötr bir şirket olma ve mobilitenin dönüşümüne ve karbon emisyonlarının azaltılmasına doğru olan bu yolculuklarında şehirlere eşlik etme konusunda Uber ile aynı hedefe yönelik kararlılığa sahibiz” açıklamasında bulundu.

Uber Fransa Genel Müdürü Laureline Serieys ise şunları dile getirdi: “TotalEnergies ile gerçekleşen bu ortaklık, 2025 yılına kadar elektrikli araçların yüzde 50’sine ulaşma ve VTC (şoförlü turistik araç) sürücülerini elektrikli araçlara geçişlerinde destekleme taahhüdümüzün mihenk taşını oluşturuyor. Şirketin uzmanlığı ve şarj ağının kapsama alanı, sürücülerin karşılaşabileceği bazı engellerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olacak ve onların elektrikli araçlara geçişi daha sorunsuz bir şekilde yapmalarına olanak sağlayacak.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*