TOKİ 21 ilde 258 Arsayı Açık Arttırma İle Satışa Sunuyor

toki
toki

Konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat 60 ay vadeyle sahip olunabilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara ve İstanbul’un da aralarında bulunduğu 21 ildeki 258 arsayı açık artırmayla satışa sundu.

Muhammen bedeli 3.951.612.595 lira olan toplam 1.954.691 metrekare büyüklüğündeki, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Çorum, Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Konya, Malatya, Niğde, Sivas, Van, Erzincan, Elâzığ, Gaziantep, Giresun’da bulunan 258 arsa, açık artırmayla satılacak.

Açık artırma, 26 Ağustos 2021 Perşembe 10.30 ve 27 Ağustos 2021 Cuma 10.30 saatlerinde iki ayrı oturum halinde yapılacak.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de “www.emlakyonetim.com.tr” teklif verilebilecek.

Arsalara yüzde 25 peşinat 60 ay vadeyle sahip olunabilecek

Alıcılar, konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, sanayi tesisi akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat 60 ay vade ile sahip olabilecek. Ayrıca arsalar KDV’den muaf şekilde satılacak.

26 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 10.30’da yapılacak açık artırmada Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Çorum’da bulunan arsalar, 27 Ağustos 2021 Cuma günü saat 10.30’da açık artırmasında ise Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Konya, Malatya, Niğde, Sivas, Van, Erzincan, Elâzığ, Gaziantep, Giresun’da bulunan arsalar satılacak.

Satışa sunulan arsalar arasında Adana Sarıçam’da konut ve ticaret alanı, Ankara’da konut, ticaret ve sanayi depolama alanı, Diyarbakır’da konut, Edirne’de ticaret ve konut, Giresun’da konut, yol, ticaret ve kreş, Kocaeli’nde sanayi, Konya’da et ve süt entegre, konut, ticaret, Şanlıurfa’da özel sağlık ve eğitim alanları yer alıyor.

Ayrıca, İstanbul Arnavutköy’de Sanayi tesis, Başakşehir’de konut dışın kentsel çalışma, Sancaktepe’de akaryakıt ve servis, Tuzla’da özel sağlık tesisi, lojistik tesis alanları da yer alıyor.

Satışa ilişkin detaylı bilgiye “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakyonetim.com.tr” internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Detaylı Bilgi için BURAYA TIKLAYINIZ.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*