Göl İstanbul Villaları, Size Keyifli ve Huzurlu Bir Yaşamın Kapılarını Aralıyor

Göl İstanbul Villaları, Size Keyifli ve Huzurlu Bir Yaşamın Kapılarını Aralıyor
Göl İstanbul Villaları, Size Keyifli ve Huzurlu Bir Yaşamın Kapılarını Aralıyor

Tüm sosyal olanakların bir arada sunulduğu şehir yaşamı, eğlenceli olduğu kadar yorucu olabilir. Göl İstanbul Villaları, şehir hayatının olanaklarından yararlanmanıza rağmen gürültüden uzak sadece size özel, keyifli ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. İstanbul’un en nezih semtlerinden biri olan Büyükçekmece’de yükselen proje, tertemiz göl havasının da tadını çıkarmanız için birbirinden farklı İstanbul satılık villa seçeneklerini sizlere sunuyor.

Göl İstanbul Nedir?

Alkent2000 Mahallesi’nde yer alan Göl İstanbul, 172.300 metrekarelik bir alanda yer alan 97 villası ile sakinlerine konfor sağlıyor. Tüm villalar, geniş kullanım alanıyla sadece size özel bir yaşam sunuyor. Projenin villalarında 5+1, 6+1 ve 7+1 seçenekleri mevcut. Seçeneklerin her biri, konforunuz için özenle planlanmış ve inşa edilmiş olma özelliği taşıyor. Her villada geniş yüzme havuzu ve bahçe yer alıyor.

Göl İstanbul Ulaşım

Mimar Sinan – Büyükçekmece – Mecidiyeköy hattıyla Göl İstanbul’a ulaşmak oldukça kolay. Mecidiyeköy Meydanı’ndan E-60 hattını kullandıktan sonra Alkent 2000 durağında inebilir, ardından yürüyerek Göl İstanbul’a ulaşabilirsiniz. Ayrıca HT18 Hadımköy – Avcılar metrobüs hattını kullanarak da Alkent 2000 durağına ulaşabilirsiniz. Bu hatla Avcılar ve Beylikdüzü gibi yerlere kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte Yenibosna ve Hadımköy metrosunu kullanmayı da tercih edebilirsiniz.

Göl İstanbul Villaları’na özel araçla ulaşmak için Şişli’den Başakşehir güzergâhını izlemeniz, Başakşehir’i geçtikten sonra Küçükçekmece yol ayrımından devam etmeniz gerekir. Küçükçekmece’den sonra E80 kara yolunu izleyerek kısa sürede Göl İstanbul’a ulaşabilirsiniz.

Villa Çeşitlerimiz

Göl İstanbul Karanfil, Nilüfer ve Orkide villalarıyla huzuru ve eğlenceli yaşamı bir arada sunar. Her villada garaj, teras, havuz, ebeveyn banyosu ve giyinme odasının yanı sıra hizmetli ve misafir odaları bulunur. Tüm odalarında misafirlerin ve aile üyelerinin rahat etmesini sağlayan özel banyolar mevcuttur. Villaların geniş mutfaklarında mutfak adası ve geniş dolaplar yer alır. Ayrıca Göl İstanbul Villaları, aşağıdaki avantajları da beraberinde getirir.

  • Tüm villalar depreme dayanıklıdır.
  • 7/24 güvenlik hizmeti mevcuttur.
  • Spor ve aktivite alanlarından istediğiniz her an yararlanabilirsiniz.

5+1 Villalarımız

Beş oda bir salondan oluşan Karanfil Villa, 1012,50 metrekare büyüklüğündedir. Villanın havuz alanı ise 50 metrekaredir. Teras ise 66.40 metrekarelik geniş kullanım alanı sunar. Karanfil Villa, hem iç hem de dış tasarımıyla şık bir görünüme sahiptir. Odalardaki ferah ve yüksek duvarlar, ev sakinlerine rahat bir kullanım sunar.

6+1 Villalarımız

1260 metrekare alana kurulmuş olan 6+1 Nilüfer Villa, size özel geniş bahçesiyle konfor sağlar. Teras alanı 70,60 metrekare, havuz alanı ise 60 metrekare genişliğindedir. Sahip olduğu geniş alanlar Nilüfer Villa’yı özellikle çocuklu aileler için ideal bir seçenek hale getirir. Bahçe ve havuz başı, çocukların koşturabileceği ve kalabalık akşam yemekleri düzenlenebileceği genişliktedir.

7+1 Villalarımız

Tüm kullanım alanları geniş olan ve muhteşem manzarasıyla dikkatleri çeken Orkide Villa, 1350 metrekarelik alanıyla sizleri bekler. Orkide villa konseptindeki teras 72,90, garaj 56,85, havuz alan ise 60 metrekare genişlik sunar.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*