GÖKHAN GÜRLEK 8 KASIM DA YAPILACAK OLAN ANKARA TİCARET ODASI SEÇİMLERİNDE 62.GAYRİMENKUL KOMİTESİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

8  Kasım da yapılacak olan Ankara Ticaret Odası Seçimlere adaylığını açıklayan Gökhan Gürlek Ankara Ticaret Odası ile İlgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Ticaret Odası seçimlerine aday olan Gökhan Gürlek yaptığı Açıklamalarında; Sektörümüzün geleceği için, mesleğimizin çalışma şartlarını daha üst seviyeye getirebilmemiz için sizde yeniliğe değişime destek verin.

Gürlek sözlerinde, Yıllardır gayrimenkul alanında çalışmalar yaparak müşterilerimize hizmetler verdik. Sektörün kronikleşmiş sorunları içerisinde azmimizi kırmadan işimizin saygınlığına inanarak bu yolda bu bakış açısı ile mesleğimize sahip çıkmaya savunmaya çalıştık.

Gayrimenkul hizmet sektörümüzün kronikleşmiş sabit sorunları var değişime ihtiyaç var, daha dinamik bir yönetim sistemi ile bağlı olduğumuz kurumlarla temaslar kurarak gayrimenkul hizmeti aracılığı yapan tüm meslektaşlarımızın bu zamana kadar alınmayan verilmeyen haklarının alınması için sizde Yenilik Hareketine destek verin katılın.

Gökhan Gürlek Ekibimizdeki her bir meslektaşım arkadaşım gayrimenkul sektöründe uzun yıllar çalışmış, tecrübeleri olan firmalarına mesleğine yatırımlar yapan projeler üreten, sektörde paylaşımın önemini bilen eğitimine kişisel gelişimine önem veren doğruluğu dürüstlüğü ahlaki değerleri koruyan prensip sahibi kişilerdir.

Değerli meslektaşlarım 8 kasım da yapılacak olan ATO seçimlerinde lütfen oylarınızı kullanmaya gidiniz mesleğimize sahip çıkalım diyerek sözlerini bitirdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*