Enerji Depolama Sistem Yatırımı Yapan Firmalara Finlandiya’dan Düşük Faizli Kredi Desteği Sunuyor

Enerji Depolama
Enerji Depolama

Dünya devi Merus Power’ın enerji depolama sistemlerine özel olarak sunduğu finansman desteği ile yatırımı yapmak artık daha kolay. Finnvera ile düşük faizli kredi kullanılması için destek sağlayan Merus Power ile yatırımcılar sistem devreye alındıktan 6 ay sonra ödemeye başlıyor.

HERHANGİ BİR SEVİYEDE ELEKTİK SİSTEMİNE YERLEŞTİRİLEBİLİR

Dünya devi Merus Power Enerji Depolama Sistemleri (ESS), operasyonel güvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemine yerleştirilebiliyor.

Merus ESS yalnızca yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuz entegrasyonunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda elektrik arzını ve talebini de dengelemeye yardımcı oluyor. Birincil güç kaynakları kesildiği anda gerçek zamanlı olarak kullanılabilen Merus ESS, tüm güç sistemi için üretim, iletim, dağıtımdan, mikro şebeke operatörlerine, son tüketiciye kadar tüm güç sistemi için fayda sağlıyor.

DEPOLAMA SİSTEMİNİN KALİTESİ ÖNEMLİ

Enerji depolama sistemlerinin kalitesinin önemi hakkında bilgi veren Merus Power Türkiye Satış Müdürü Elvan Aygün; “Uzun yıllarını güç elektroniği alanında geçirmiş bir firma olarak gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki “Türkiye’nin Batarya Çöplüğü’ne” çevrilmemesi en büyük derdimiz oldu. 14 farklı mod da çalışabilen, 20 ms(1 cycle ) de sisteme tepki veren, 3 seviyeli topolojiye sahip, pik sönümleyen, güç dağıtım yönetimi yapabilen, voltaj ve frekans kontrolü yapabilen, on-grid ve off-grid çalışabilen ve en önemlisi bunların yanı sıra Black – Start özelliğine sahip enerji depolama sistemlerimiz ile her zaman yatırımcılarımızın yanındayız.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*