İkbal Thermal Hotel & SPA Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Ikbal Thermal Hotel
Ikbal Thermal Hotel

Tatil denildiği zaman insanların aklına Ege ve Akdeniz Bölgesi gelse de Türkiye’nin her yerinde tatil yapmak mümkündür. 2020’li yıllarda olduğumuz şu günlerde sağlık turizminin popülerliğini arttırdığını söyleyebiliriz.

İnsanlar; bilhassa Covid-19 döneminin ardından tercihlerini daha çok termal otelden yana yapmaya başladılar. Termal otel; adından da tahmin edebileceğiniz üzere şifalı termal suların yeryüzüne ulaştığı alanlara inşa edilmiş konaklama seçenekleridir. Afyon; Türkiye’nin en kaliteli termal otellerini bünyesinde barındıran bir şehirdir. Onlardan birisi de İkbal Thermal Hotel & SPA! Yazımız sayesinde bu otel hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz.

İkbal Thermal Hotel & SPA’nın Özellikleri Nelerdir?

Çok kal az öde sloganına sahip olan bir oteldir. Her şeyden önce, harika bir konumunun olduğunu ifade etmek gerekir. Ege, Akdeniz ve Orta Anadolu bölgelerinin kesişimi üzerinde yer alır. Tarih, doğa ve kültür başkenti olarak ifade edilen Afyon sınırları içerisinde yer alması ciddi bir avantajdır. Biraz da otelin oda seçeneklerinden bahsedelim! İkbal Thermal Hotel & SPA bünyesinde farklı özelliklere sahip 286 oda yer alır. Bunun yanı sıra, otelin yatak kapasitesinin 860 olduğunu ifade etmeliyiz. Tatil, iş, sağlık ve alışveriş gezileri için Afyon’a gelen herkesin konaklayabileceği türden bir oteldir. Deluxe oda, bağlantılı aile odası ve engelli odası gibi harika bir şekilde tasarlanmış üç oda seçeneğinin yanı sıra otelin bünyesinde prince suite, princess suite, king suite, queen suite ve penthouse spa suite gibi süit seçenekleri de vardır. Bir başka deyişle, hem lüks hem de daha mütevazi konaklama seçeneklerinin otelde yer aldığını ifade edebiliriz.

İkbal Thermal Hotel & SPA; yeme içme konusunda sunmuş olduğu avantajları ile de farkını ortaya koyar. Lobby Cafe ve Kadayıf Restaurant gibi iki farklı seçenek vardır. Bunun yanı sıra, otele dışarıdan yiyecek içecek getirilmesine izin verilmez. Otelin MineaSpa adında bir de sağlık merkezi yer alır. İnsanlar; başta Spa ve spor aktiviteleri olmak üzere çok sayıda sağlıklı yaşam hizmetinden yararlanma şansına erişirler. Sauna, jakuzi, masaj, bakım odaları, çamur banyoları ve daha birçok seçenek sayesinde keyifli vakit geçirmek ve dinlenmek mümkün hale gelir.

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?

Her yaştan insan termal Spa tedavisine ihtiyaç duyabilir. İkbal Thermal Hotel & SPA; termal tedavi konusunda da en iyisini sunar. İnsanlar; bu tedavi sayesinde güzel bir vücut formuna erişirler. Ayrıca, bu tedavilerin stres, depresif bozukluklar ve uyku problemleri üzerinde de etkili olduğunu söylemek gerekir. Bunun yanı sıra, kan dolaşımını arttırır.

İnsanlar; İkbal Thermal Hotel & SPA sayesinde termal Spa tedavisi alarak vücutlarındaki toksinlerden en kısa sürede kurtulma şansına erişirler. İkbal Thermal Hotel & SPA; erken rezervasyon imkanı da sunan bir oteldir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*