SHERATON Istanbul Levent’te Kış Etkinlikleri

Sheraton
Sheraton

İstanbul’un kolay erişilebilir buluşma noktalarından Sheraton Istanbul Levent, kışa girerken misafirlerini lezzet dolu etkinliklerle karşılıyor. Istanbul’ da Pazar günleri kahvaltı keyfini uzatmak isteyenler için geç kahvaltı büfesi, Meksika yemekleri festivali ve tüm dünyayı etkisi altına alan futbol rüzgarı İstanbullulara bu sene Levent’in kalbinde kışa eğlenceli ve lezzetli bir geçiş vaat ediyor. Kutlama sezonunun başlamasıyla birlikte hindi siparişleri için özel seçenekler hazırlayan Sheraton Istanbul Levent, 24 Kasım’da zengin bir set menü ile Şükran Günü yemeği ve 25 Kasım’da öğle yemeği organize ediyor.

Kasım itibariyle Sheraton Istanbul Levent’in menüsüne her Pazar 11:30-14:30 arası açık büfe geç kahvaltı eklendi. Pazar keyfini uzatmak isteyenler için zengin, açık büfe kahvaltı sunan Sheraton Istanbul Levent hem otelde konaklayan misafirler hem de tüm İstanbullular için lezzetli ve 5 yıldızlı bir Pazar kahvaltısı alternatifi sunuyor.

17-24 Kasım arası Meksika mutfağı üzerine uzmanlaşan konuk Şef Mutlu Turgut önderliğinde Meksika Yemekleri Festivali organize eden Otel, Meksika mutfağının sevilen lezzetlerini Levent’in kalbine taşıyor. İçinizi ısıtacak çorbalardan, yüzünüzü güldürecek tatlılara kadar bolca seçeneğin yer aldığı menüye Meksika’nın imza kokteylleri ve yöresel içecekleri de eşlik ediyor.

20 Kasım’dan 18 Aralık’a kadar devam edecek, tüm dünyayı etkisi altına alan futbol heyecanını paylaşmak için Sheraton Istanbul Levent lezzetli atıştırmalık ve ana yemek seçeneklerinden oluşan özel menüler hazırladı. Menülerin yanı sıra imza kokteyllerden klasik içeceklere uzanan içecek alternatifleri futbol keyfini doruğa taşıyor.

Hayata renk ve coşku katan kutlamalar dostları ve aileleri Sheraton Istanbul Levent’te bir araya getiriyor. Şükran Günü geleneğini taçlandıran 24 Kasım akşam yemeği ve 25 Kasım öğle yemeği organizasyonları Sheraton Levent’in zarif sofralarında zengin menüler eşliğinde dostları buluşturuyor.

Sheraton Istanbul Levent kutlama sezonuyla birlikte hindi siparişi de almaya başlıyor. 24 Kasım’la başlayıp yılbaşı akşamına kadar devam edecek hindi menüsü için iki gün önceden sipariş vermek gerekiyor. 4 kilogram ve 7 kilogram olarak iki farklı porsiyon seçeneği ile satışa sunulan hindi menüleri profesyonel şefler tarafından özenle hazırlanıyor. Butik davetler ve aile arası kutlamalar için sipariş verebileceğiniz dışı nar gibi kızarmış, içi nemliliğini koruyan lezzetli hindileri otelden teslim alabilirsiniz.

Habere ilişkin detaylı basın bültenini ve görselleri ekte bulabilirsiniz. Mecralarınızda habere yer vermenizi umuyor iyi çalışmalar diliyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*