AKS Focus ile Elektrik ve Doğal Gazdan Tasarruf

AKS Focus
AKS Focus

Türkiye’deki konut projeleri arasında bir ilke imza atan AKS Focus, daire içindeki ısıtma ve soğutma sistemlerinde doğal enerji kaynakları kullanacak. AKS Focus ile Konut sakinleri, yazın terlememek kışın ise üşümemek için doğal gaz veya elektrik faturası ödemeyecek. AKS Focus imzasının bulunduğu proje, 272 adet dairesiyle Beykent’te hayata geçiriliyor. AKS Focus 14 bin 500 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yaşam bulan projenin 10 bin 500 metrekaresi yeşil alanlara ayrılıyor.

AKS Focus Beylikdüzü gelecek yılın Mart ayında teslim edilmesi planlanan projede, deniz manzarası mevcut durumda.

AKS Focus‘un site içi özellikleri

Daire içinde ısıtma veya soğutma işlemi, havalandırma yoluyla yapılıyor. Kışın ısınmak için doğal gaz kullananlara göre %10 ile %20 arasında tasarruf sağlamanın mümkün olduğu belirtiliyor. Orta Doğu ülkelerindeki vatandaşların ilgisini çeken projenin yüzde 35’i yabancılar tarafından talepediliyor.

AKS Focus‘un başlıca özellikleri şöyle:

Beş bloktan oluşan ve doğa dostu olarak nitelendirilen sitenin içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, basketbol sahası, tenis kortu, deniz manzarası ve mescit yer alırken sitenin içerisinde kapalı otopark ve kameralı güvenlik sistemi de mevcut durumda.

Projedeki daire seçenekleri nelerdir?

Projede yer alan sekiz katlı blokların içinde yer alan daireler, 70 metrekare ile 150 metrekare genişlikleri arasında değişiyor. Projedeki 1+1 tipindeki daireler 70 metrekare ile 90 metrekare arasında, 2+1 tipindeki daireler 95 metrekare ile 115 metrekare arasında değişen seçeneklere sahipken 3+1 tipindeki daireler ise 150 metrekare genişliğinde yerini alıyor.

Projedeki daire fiyatları nelerdir?

Projedeki 1+1 tipindeki daireler 302.500 tl ile 385.000 tl arasında, 2+1 tipindeki daireler 550.000 tl ile 715.000 tl arasında, 3+1 tipindeki daireler ise 825.000 tl ile 850.000 tl arasında satışa sunulacak.

Projenin sunduğu ödeme seçenekleri nelerdir?

Adnan Kahveci Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki konutlar, banka kredisiyle satın alınabilirken konut fiyatı yüzde 40 peşin olarak ödendiğinde geriye kalan borç, firma bünyesinde 24 ay vadeye bölünebiliyor.

Proje nerede yer almaktadır?

Adnan Kahveci Mahallesi, Erdem Sokak, Beykent – Beylikdüzü / İstanbul adresi üzerine inşa edilen AKS Focus projesi hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki telefon numarasını arayarak yetkiliye ulaşabilirsiniz:

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*