Antalya Sur Yapı Projesi

Antalya Sur Yapı Projesi
Antalya Sur Yapı Projesi

Sur yapı firması 1992 yılından bu yana yaptığı birçok önemli projelerle sektörde adını duyurmuş ve önde giden firmalardan olmayı başarmıştır. Sektörde diğer firmalardan farklı olarak sadece mimari yapı ve anahtar teslim işlerinin yanında AVM ve ofis projeleri de üretip aynı zamanda AVM projelerini de kiralama işlemleri yapmaktadır. İdeal yaşam alanları oluşturmayı da hedeflemektedirler. 1992 yılından bu yana kadar 6 milyon metrekareden fazla proje hayata geçirmiştir.

• İstanbul’da ve Bursa’da toplamda yaklaşık 25 adet konut projesi tamamlanmıştır. Halen devam etmekte olan konut projeleri de mevcuttur.

• Sur yapı firması aynı zamanda 3M, Opet, Sony, Bosch-Siemens, Casper, Nobel İlaç gibi birçok ulusal ve uluslararası önemli şirketlerinde merkezlerinin projelerini hayata geçirmişlerdir.

• Birçok AVM projeleri de ortaya koyarak iş alanlarını genişletmişlerdir. Bu AVM projelerinden bazıları Axis Kâğıthane AVM, Metrogarden AVM, Axis İstanbul AVM ve Bursa’da Sur Yapı Marka AVM’dir.

Sur Yapı firması ideal yaşam alanları oluşturmayı kendisine hedef bilmiştir ve hayata geçirilen her projeyle daha da kalıcı olmak istemektedir.

SUR YAPI FİRMASI YÖNETİM POLİTİKASI
• Çevre, kalite, iş sağlığı ve güvenliği bakımından sürekli bir iyileştirme politikası benimsemektedir. Özellikle iş sağlığı ve güvenliği açısından tehlikeleri en aza indirip, ortadan kaldırmak ve çevre kirlilğini en aza indirmek için her türlü tedbirleri alarak yasalara uygun bir şekilde hareket etmektedir.

• Yaptıkları projelerde müşterilerine değer verdikleri için kaliteyi ve verimliliği ön planda tutarlar.

• Sektöre farklı bakış açıları sağlayacak, fark yaratacak gelişmeleri takip ederek onları hayata geçirmektedirler.

Antalya Sur Yapı Projesi

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesine adım atmışlardır. Sur Yapı Antalya projesi Antalya’nın nüfusu en kalabalık ilçelerinden biri olan Kepez’de hayata geçirilmiştir. Bu proje 1.300.000 m2 lik alanla Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesidir. Sur Yapı Antalya’da 19.00 konut, dükkân, home ofis ve diğer kuruluşlarla beraber 70.000 kişilik bir yaşam alanı oluşturulmaktadır. Sur Yapı Antalya şehir projesinde diğer tüm şehir projelerinden farklı birçok özellik vardır. Proje içerisinde sağlık ve eğitim kuruluşları, AVM’ler, 260 bin m2 lik kocaman bir şehir parkı, hastane gibi her şeyi elinizin altında bulabileceğiniz birbirinden farklı kaliteli yapılar bulunmaktadır.

Antalya Sur Yapı Projesi 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri mevcuttur. Sur Yapı Antalya projesinin örnek dairelerini incelediğimizde odalarında daha çok soft ve klasik renkler kullandıkları görülmüştür. Mutfakları ankastre mutfak özelliğine sahiptir. Geniş, yüksek tavanlı ferah odalara sahiptir. Aynı zamanda projenin içerisinde çocuklar için oyun alanları da olup herkes için ideal bir yaşam alanı oluşturmaktadır.

Antalya Sur Yapı Projesi ulaşımı en rahat, en merkezi ilçelerinden birine konumlandırılmıştır. Her yere yakınlığıyla herkese kolaylık sağlamaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*