Evora İzmir Konut Projesi

Evora İzmir Konut Projesi
Evora İzmir Konut Projesi

Evora İzmir Konut Projesi  İzmir’in Konak ilçesinde, Teknik Yapı ve Halk GYO iş birliğiyle inşa edilen proje toplam 35 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Evora İzmir Konut Projesi 1049 rezidans ve 41 ticari alan bulunuyor. Proje, toplam 8 bloktan meydana geliyor. Evora İzmir Konut Projesi Ekim 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Evora İzmir projesi fiyat listesi

Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte, 5+1 tipte ve 6+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 60 m2 ile 320 m2 arasında değişiyor.

Projedeki 1+1 tipteki daireler 647 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 965 bin TL’den, 3+1 tipteki daireler 1 milyon 302 bin TL’den ve 4+1 tipteki daireler ise 2 milyon 137 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede %20 peşinat verip 120 ay %0,98 faizle kredi kullanılabiliyor. Bu ödeme koşulunda konut bedeli üzerinden yüzde 30 oranında indirimden faydalanılabiliyor.

Evora İzmir projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı alanı var. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kreş, kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik, yürüyüş parkuru ve sosyal tesis gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Doğal gazlı projede; hidrofor ve jeneratör de mevcut. Su depolu projede merkezi sıcak su da bulunuyor. Karma projede 500 kişilik balo salonu, sanat galerisi, 485 kişilik konferans salonu yer alıyor.

Asansörü bulunan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

121 odalı bir de otelin yer aldığı karma proje, Alsancak’ta hayata geçiriliyor. Denize çok yakın bir noktada konumlanan proje, Kordon’a ise yürüyüş mesafesinde yer alıyor. Alsancak Stadı’na yakın noktadaki proje, İzban istasyonuna da yürüme uzaklığında.

Evora İzmir konut projesi, Alsancak Mahallesi, 35220 Konak/İzmir adresinde yer alıyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*