İmtiyaz Sahibi / Grantee
Neziha Kılıç/ EmlakHaberCin Medya
[email protected]

Genel Yayın Yönetmeni / Editor in Chief
Neziha Kılıç
[email protected]

Reklam / Advertisement
Neziha Kılıç
[email protected]

İletişim ve Adres Bilgileri / Contact and Address Information
Menderes mah. 1167 sk no:14 K:4 Sarnıç /Gaziemir İzmir/Turkey

[email protected]

Barındırma ve Koruma 
Ozen Medya

Tasarım
Ozen Medya

EmlakHaber.com Basın Meslek İlkeleri’ne uymaya söz vermiştir ve bütün hakları saklıdır.

Haber sayfamız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. EmlakHaberCin’de yayınlanan diğer haberler ve makaleler ise, kaynak gösterilmek ve EmlakHaberCin’in ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. EmlakHaberCin’de yayınlanan yazılar ve yorumlardan yazarları sorumludur.

Haber Politikamız

Sitemiz yayınlamış olduğu ve yayınlamaya devam ettiği haberlerde konu alan olaylara ve kişilere yorum yapmadan tarafsız ve sadece meydana gelen olayları okuyucularına bildirmektedir. Hiç bir olayı göz ardı etmeden her ne olduysa açıklayıp okuyucularına sunmayı hedefler, sitemiz EmlakHaberCin’de yayınlanan içerikler Türkiye Cumhuriyeti yasalarına %100 uygun olarak yayınlanmaktadır, yayınlanan her türlü resim, bilgi, metin ve haber telif hakkı sahiplerinden yazılı izin alınmak sureti ile yayınlanmaktadır.

Yasal Bildirimler İçin

EmlakHaberCin adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı kendinde benimsemiştir. Sitemiz 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve TELİF konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri meslek birlikleri, [email protected] mail adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz avukatımız tarafından incelenecek, ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

Gizlilik Politikası / Privacy Policy

© Copyright 2019 EmlakHaberCin tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları EmlakHaberCin’e aittir. EmlakHaberCin sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları ile korunmaktadır. Bunlar EmlakHaberCin’in yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

EmlakHaberCin’deki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. EmlakHaberCin’de hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. EmlakHaberCin’de harici linklerin sorumluluğunu almaz.

Gizlilik Sözleşmesi

Kurumsal İletişim
[email protected]