Metropol İstanbul’un AVM açılışında rekor ziyaretçi

Metropol Istanbul AVM
Metropol Istanbul AVM

Metropol İstanbul AVM’si, 30 ağustos 2019 tarihinde 81 bin 271 ziyaretçinin katılımıyla açıldı. Metropol İstanbul AVM açılışında konuşan Asset Yönetim Kurulu Üyesi Merve Timurlenk Şengül; “Beymen, Boyner, CarrefourSA, MediaMarkt, John Reed Fitness & SPA, Paşabahçe, Evidea,Ebebek, Esteworld, FDR Oyun Cumhuriyeti gibi daha birçok büyük ve iddialı marka ile açılışımızı gerçekleştirdik. Metropol İstanbul Anadolu Yakası’nda, Ataşehir’de, tüm bağlantı yollarının kesiştiği noktada bulunuyor.

Metropol İstanbulAVM’sı yanı sıra cadde konseptindeki açık alanlarıyla da ziyaretçilerimize hizmet verecek.Metropol İstanbul, moda, dünya mutfağı, kültür-sanat, aile boyu eğlence ve alışverişin buluşma noktası olacak. 30 – 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Radyo Karnaval imzalı ve farklı temalı DJ partileriyle İstanbullulara eğlenceli saatler yaşatacak olan Metropol İstanbul, ay boyunca birbirinden ünlü isimlerin konser ve gösterileri olacak.

Brick People ve Walkabaout Team eğlenceli kostüm ve şovlarıyla ziyaretçileri karşılarken trio müzik grupları keyifli tınıları gün boyu ziyaretçilerle buluşturacak. 30 Ağustos – 8 Eylül arasında çocukların en sevdiği karakterler arasında yer alan Rafadan Tayfa gösterisi ve DinoLab çocuk kulübü çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için keyifli seçenekler arasında yer alacak.Metropol İstanbul’da şölen, Brothers Trio, JazzTime Band, İldeniz Trio ve çeşitli dans gruplarının gösterileriyle ile devam edecek.

Metropol İstanbul AVM’si Açılışa özel hediyeler..

Metropol İstanbul, 150 TL üzeri alışverişle katılmaya hak kazanılacak hediye çarkının yanı sıra açılışa özel olarak; 30 Ağustos, 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde 1 adet Jaguar’ın özel tasarlanan elektrikli otomobili i-Pace’i hediye edecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*