Kuzey Kıbrıs’ta Dubai Modelli Projemiz Satışta

Kıbrıs
Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs İskele Longbeach’te denize 400 metre mesafede 7 yıldızlı konut projesi. Projemizde 1 adet 5 yıldızlı hotel ve casino, 7000 m2 havuz, 27,29 ve 31 katlı 3 rezidans ve 5 katlı 7 alçak bloktan oluşacak toplam 1600 daire bulunacak.

Projemizde sizi evinizde hissettirecek bir çok ekstra bulunmaktadır. A la Carte restaurantlar, pool bar, infinity havuz, çocuk kulübü,mini golf, aqua park, tenis kortu , beach volley, çocuk parkları, barbekü alanları, denize shuttle servisleri, Roof bar gibi bir çok hizmet içerecek projemiz tatil kıvamında bir yaşam sunacaktır.

3 aşamada gerçekleşecek projemizin 1. Etabı yüksek katlı bloklardan en öndeki A blok , yanındaki 2 adet 5 katlı blok ve 4000 m2 lik büyük havuzumuz inşaası ile başlayacak ve 3 senede tamamlanacaktır.Projemizin tamamı 5 yılda tamamlanacaktır.

İskele Long Beach bölgesi son yıllarda tatilcilerin ve Kuzey Kıbrıs’ta yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi haline gelmiştir. Tam teşkilatlı sahili, bembeyaz kumu ile Long Beach bölgesi, Gazimağusa şehrine 15 dakika mesafededir.

İskele şehrine iki dakika mesafede olan Long Beach, son yıllarda, emlak sektörünün en çok tercih edilen bölgesi ve tatilcilerin ev kiralayarak uzun tatiller geçirdiği bölge haline gelmiştir.

Avrupanın tatil evlerini aratmayan bölge, Gayrımenkul yatırımı yapanlar için en ideal konumdadır. Kuzey Kıbrıs’tan daire satın alıp, kira getirisi yüksek bir yatırım arayanlar icin, günlük, haftalık, aylık veya yıllık kiralama seçenekleri ile ideal bir yatırım bölgesidir.

Kuzey Kıbrıs’ın en cok tercih edilen tatil bölgesi Bafraya 15 dakika mesafede, balık severler için balık restoranlarına 10 dakika mesafede olan bölge yeni yatırımcılarını beklemektedir.

Siz de bu fırsattan yararlanmak icin bizimle iletişime geçin; Erol ERSOY Gayrimenkul: Mithatpaşa cad. No:105/2 Tuğsuz sitesi A Blok (Agora AVM Karşısı) Balçova/İZMİR  TEL: 0232 278 01 08- 0507 258 03 801

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*