TOKİ Malatya Orduzu Gelincik Tepesi Konutları Teslim Tarihi

TOKİ tarafından Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Orduzu Mahallesi, Gelincik Tepesi’nde hayata geçirilen Malatya Orduzu Gelincik Tepesi Toki konutları teslimlerin 2020 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Türker, Çevre Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci projede yapılan çalışmaları inceledi. Yetkililer Toki tarafından depremzedeler için hayata geçirilen 1.533 konutluk toplu konut projesinin 2. etap çalışmalarını inceledi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder konu ile ilgili yaptığı açıklamada konutların 200 gün içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Projenin 3.Etap konutların yapılacağı yerinde belirlendiğini belirten Güder, 3. etap çalışmalarına en kısa sürede başlanacağı belirtti.

Eskimalatya bölgesine yeni konutlar
Eskimalatya Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 495 konutluk Malatya Orduzu Eskimalatya Toki Konutları projesi için de çalışmalara başlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) tarafından Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Bent Mahallesi’nde hayata geçirilen Malatya Bent Toki Konutları projesinde de inşaat çalışmaları devam ediyor. 1500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 2+1 tip konutlar yer alıyor. Projede toplam 60 konut ve 22 hayvan barınağı yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projenin 2020 yılı sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

3 mahallede daha konut çalışmaları devam ediyor
AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı bölgede hayata geçirilen Toki projeleri;

”Kale Mahallesi’nde kırsalda şuan itibarı ile ihalesi yapılmış ve inşasına başlamış 138 adet konut ve 40 hayvan barınağı var. Deprem konutu olarak 3 mahallede yaptığımız; Üçdeğirmen mahallemizde 104, Bağlıca’da 71, Mahmut Dursun Mahallesinde ise 134 konut olmak üzere 309 konuta başladık yıl sonunda teslim etmiş olacağız.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*