İnsanlar Neden Mülk Kaynak ve Gökhan Siviş ’ı Tercih Ediyorlar?

Gokhan Sivis
Gokhan Sivis

Gayrimenkul satışlarında Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş , konut yatırımı yapmak isteyen insanlardan büyük talep görüyor. Mesleki anlamda uzun yıllar boyunca gayrimenkul sektöründe profesyonel danışmanlık veren Andaç, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yabancıların da gözdesi haline geliyor.

Gayrimenkul satışlarında KDV ve diğer kesintiler konusunda deneyimli olan Gürkan Siviş , alım satım prosedürünün sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Profesyonel danışmanlık hizmeti sayesinde konut satışı yaparken herhangi bir problemle karşılaşılmıyor. Bu sebeple Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş , gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen Türk vatandaşı veya yabancıların bir numaralı tercihi oluyor.

Gayrimenkulde Alıcı ve Satıcı Arasındaki Sürecin Yönetimi

Gayrimenkul sektörü herkese eşit fırsatlar veren nadir sektörlerden biri olsa da bu alanda deneyim ve uzmanlık çok büyük önem taşıyor. Bulunduğu bölgede ve hizmet alanında deneyimli bir gayrimenkul danışmanı ile en ideal konut ya da taşınmazı satın alma imkanınız oluşuyor. Gayrimenkul alanında uzun yıllar boyunca profesyonel kalitede hizmet veren Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş  bu sebeple yılların tecrübesine ihtiyaç duyan herkese yol gösteriyor.

Gayrimenkul konusunda alıcı ve satıcı minimum gelir ile maksimum kazanç konularında ortak paydada buluşmak ister. Bu yüzden müşteriler ile doğru iletişim koşullarının korunması ve samimi ilişkiler geliştirmek çok önemlidir. Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş , tecrübesi ve başarılı iletişim becerileri ile her türlü gayrimenkul yatırım ihtiyacına uygun çözümler sunuyor.

Gokhan Sivis

Yasal Süreçleri Yakından Takip Etmenin Önemi

Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş , ayrıca gayrimenkul sektöründe çok önemli olan kanunlar konusunda da deneyimi ve uzmanlığı ile öne çıkıyor. İskan kanunu, belediye kanunu ve imar kanunu gibi bu sektörde düzenlenen yasalar konusunda uzmanlık seviyesinde olması Gürkan Siviş ’ı seçenlerin sayısını arttırıyor.

Uluslararası gayrimenkul muhasebesi konusunda bilgi sahibi olan Andaç, yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına profesyonel yatırım desteği sunuyor. İpotek kredileri, gayrimenkul finansmanı ve değerleme yöntemleri konusunda tecrübeli bir danışman isteyenler, Mülk Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Siviş ’ı seçiyor.

https://www.instagram.com/gurkansivis/

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*