Gönen Denizkentte Yazlık Villa Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor

Gonen Denizkentte Yazlik Villa Fiyatlari
Gonen Denizkentte Yazlik Villa Fiyatlari

Balıkesir Gönen ilçemizin gözde tatil bölgesi gönen altay mahallesine bağlı Gönen Denizkentte yazlık villa fiyatları sürekli yükselmeye devam ediyor.

Gönen şehir merkezine denizkent ortalama 20 kilometre mesafededir. Bursa Çanakkale otabanı üzerindedir. Çanakkale biga ilçesine ortalama 22 kilometre mesafededir. Balıkesir Gönen altay mahallesine bağlı Denizkent mahallemizdir ve Çanakkale biga güvemalan köyüne komşudur.

Mekan gayrimenkul emlak genel Müdürü Tahir köstek Haberine göre, son zamanlarda Emlak yatırımlarında gönen denizkent bölgesi yatırımcılar tarafından İlgi görmeye başladı ve Gönen Denizkentte Yazlık Villa Fiyatları, kınalar mahallesi ve çifteçeşmeler mahallemizde bazı bölgelerde satışa sunulmuş yazlık villa tipi evler dikkat çekmekte.

4 +1 Yazlık Evler İlği Görüyor

Denizkent bölgesine Türkiye,nin her ilinden ve ilçesin,den bu bölgeden yazlık müstakil ev villa tarzında konut alan yatırımcılar dikkat çekmekte açıklamalarında bulundu.

Denizkente yakın kınalar çifteçeşmeler gibi köylerde genelde tarım ve küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık yapmaktadırlar.

Bölgemizde deniz gören bölgelerde zeytincilik ve son yıllarda meyve fidancılık işi yapılmaktadır bu bölgeye ülkemizin bir çok şehirlerinden çeşitli küçük ve büyük firma işletmeleri yatırımları mevcuttur diye açıklama yaptı.

Gönen denizkent Marmara bölgesinin Gözde yerleşim merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

sakin hayatı tercih edenlerin uğrak yeri gönen Denizkent olamaya, temiz okjijeni nefes darlığı çekenlerin yaz kış sürekli kaldığı bir mahallemizdir diye ,köstek ,konuştu.

Büyük şehirlere yakın olan İl ve İlçelerde Konut talep artı. Balıkesir, Çanakkale, Bölgelerine İstanbul’dan yoğun ilgi ve alaka var bu nedenle fiyatlar bölgede artmaya devam ediyor. deniz gören bölgelerde villa fiyatı artış göstermeye devam ediyor açıklamalarında bulundu.

Gönen Denizkentte Yazlık Villa Fiyatları

Balıkesir Gönen Altay mahallesi denizkent mevkiinde bu Bölgede, konum ve özeliğine göre değişen konut fiyatlarını özetlemek gerekirsek;

-4+1 tipindeki 150 metrekere büyüklüğe sahip konutların fiyatlarının 625.000 bin TL,

-Yazlık Villaların fiyatlarının 850.000 bin TL ortalamasında olduğu belirlendi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*