Tunç Soyer İzmir esnaf Kuruluşuları ile ilk toplantısını Gerçekleştirdi.

esnaf kuruluşu
esnaf kuruluşu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, İzmir’deki esnaf kuruluşlarının temsilcileri ile ilk toplantısı gerçekleşti.

İzmir’de esnafın problemlerini anlamak ve çözüm üretmek üzere esnaf toplantıları organize eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilk buluşmaya katılarak esnaf temsilcileri ile görüştü.

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

İzmir’de demokrasiyi hâkim kılmak için kolları sıvayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir esnafının yaşadığı sorunlarla yakından ilgileniyor. Esnaf temsilcileri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya gelen Başkan Tunç Soyer, toplantıların her ay yapılacağını söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, esnaf odalarının yöneticileri ile fikir alışverişi yapan Başkan Tunç Soyer’e toplantı için teşekkür etti. Her ay gündem maddelerinin belirlenerek toplantıların devam edeceğini söyleyen Zekeriya Mutlu, İzmir’in geleceği için önerilerde bulunacaklarını, ortak bir akılla problemlerin çözümünü sağlayacaklarını dile getirdi. İzmir’de 300 binin üzerinde esnaf bulunduğunu ve esnafın yaşadığı sorunların çözümü için oda temsilcileri ile görüştüklerini kaydeden Başkan Tunç Soyer, öncelikli olarak İzmir’deki işletmelere su indirimi yapılmasını görüştüklerini söyledi.

ÖZKANLAR PAZARYERİ SORUNU

İzmir’in ilçe belediyelerinin içinde esnaf masaları açılması teklifini değerlendiren Başkan Tunç Soyer, işletme ruhsatlarının ilçe belediyeleri tarafından verildiğini ve teklifin makul olduğunu dile getirerek, belediye başkanları ile öneriyi değerlendireceklerini ifade etti. İlçe belediyeleri ile sağlıklı bir koordinasyon sağlamak için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir üst yapı kurmak istediklerini söyleyen Başkan Tunç Soyer, Özkanlar Pazaryeri hakkında da açıklama yaparak, konuyla ilgili gelişme kaydettiklerini söyledi. BaşkanTunç Soyer, Bayraklı’da pazaryerine yakın bir araziyi satın alarak buraya İzmir’in en büyük pazarını açacaklarını söyledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*