Ziraat Bankası Konut Kredisi faizleri 0,79’a düştü.

Ziraat Bankası
Ziraat Bankası

Ziraat Bankası 0,79 faiz oranı ile yeni bir konut kredisi kampanyası başlattı. Ziraat Bankası Konut Kredisi 1 Ağustos 2019 tarihinde yayımlamış olduğu yeni kampanya duyurusu ile konut kredisi faiz oranını yüzde 0.99 seviyesine çekmişti. Ziraat Bankası 500 bin liraya kadar olan konut kredisi talepleri ile alakalı olarak banka en fazla 180 ay vadeli konut kredisi çekmek isteyen müşterilerine 0.99 faiz oranı ile konut kredisi vermeye başlamıştı.

En uygun Konut Kredisi Veren Banka Ziraat Bankası Oldu!

Ziraat Bankası en uygun konut kredisi veren banka ünvanını ele geçirdi. Ziraat Bankası’nın yanı sıra Halkbank, Vakıfbank, Vakıft Katılım ve Ziraat Katılım bankalarının da aralarında bulunduğu kamu bankaları 0.99 faiz oranı ile konut kredisi vermeye başladı. Kamu bankalarında ya parasal sınır ya da kredi notu sınırlaması gibi farklı uygulamalara gidildi. Bu noktada en kolay konut kredisi veren kamu bankası Ziraat Bankası olarak öne çıkıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı

Şu anda banka normal konut kredisi başvurusu yapan müşterilerine yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi veriyor. Anlaşmalı konut projeleri listesinde yer alan projelerden sıfır ev almak isteyenler için ise yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi veriliyor.

Ziraat Bankası’ndan Konut Kredisi Nasıl Çekilir;

Ziraat Bankası şubeleri üzerinden kimlik belgesi ve kredi çekerek satın almak istediğiniz eve ait tapu belgesi ile konut kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuz esnasında Ziraat Bankası konut kredisi başvuru formu doldurmanız istenir. Bu formu değerlendiren banka uygun bulması durumunda konut kredisi ekspertiz işlemi başlatır ve en geç 5 gün içerisinde konut kredisi başvurusu tamamlanır.

Ziraat Bankası Anlaşmalı Firmalar için buraya tıklayınız.

Kamu bankaları arasında en fazla konut kredisi kullandıran banka olarak öne çıkan Ziraat Bankası konut kredisi için anlaşmalı projelerde 0.98 olan konut kredisi faiz oranını yüzde 0.79 seviyesine çektiğini duyurdu.

Söz konusu kampanyaya benzer kampanya Halkbank ve Vakıfbank tarafından da uygulanıyordu ancak Ziraat Bankası resmi açıklamayı yapmamıştı. İşte o yeni kampanya duyurusu;

“Ziraat Bankası olarak ülkemize katma değer sağlayan her ekonomik faaliyete destek vermek doğrultusunda, ekonomimizin lokomotifi konumunda olan konut ve inşaat sektörüne yönelik uzun yıllardır etkin finansal çözümler sunmaktayız. Bankamız bugüne kadar öncü olarak konut sektörüne sunduğu çözüm önerilerine bir yenisini daha ekleyerek, hem konut üreticisi firmaların hem de bireysel müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir uygulama başlattı.

Bankamız ile anlaşmalı konut üreticilerinden konut satın alacak müşterilerimize; aylık %0,79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi kullanma imkanı sunulacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*