İş Bankası 0.78 Faiz Oranıyla Konut Kredisi Veriyor

İş Bankası
İş Bankası

İş Bankası 0.78 faiz oranıyla konut kredisi sağlıyor

İş Bankası anlaşmalı konut projeleri ile en uygun konut kredisi sağlayan banka konumunda. Banka tarafından yapılan konut kredisi açıklamasında İş Bankası’nın sunduğu 0.78 faiz oranlı konut kampanyası ile sektörü desteklediğini vurguladı.

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisini destekleme anlayışının bir uzantısı olarak, kampanya kapsamındaki anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını % 0,78’e çekti. İş Bankası, anlaşmalı konut projelerinden yapılacak 600 Bin TL’ye kadar yeni kredi kullanımlarında aylık %0,78 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeli geri ödeme seçenekleri ile konut kredisi imkânı sunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar aşağıda yer alan örnek ödeme tablosu;

Örnek Ödeme Tablosu Bankadan 60 ay vade ile konut kredisi kullanacak bir vatandaş, 100.000 TL kredi kullandığında geri ödemeyi 5 sene sonunda 126 bin 601 TL olarak yapar. Müşteri bu kredi için 500 TL kredi tahsis ücreti ve 975 TL de ekspertiz ücreti öder.

Ayrıca vatandaşlar banka tarafından talep edilen sigortalar için de ödeme yapacak. Eğer vade tutarı 120 ay yani 10 yılı olursa 100.000 TL kredi süre sonunda 154 bin 358 TL olarak geri ödenir.

İş Bankası tarafından yüzde 0.78 faiz oranıyla sağladığı konut kredisi kampanyasından yararlanmak adına bankanın web sayfasından hangi illerde bulunan projeler için kredi sağlandığını öğrenebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*