Başkan Mehmet Ellibeş’den açıklama “İzmit’in sembolü olacak”

İzmit’in sembolü olacak”
zmit’in sembolü olacak”

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İzmit Körezi’nin uç noktası Kocaeli Fuar Alanının Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devriyle ilgili konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın bir yılı dolmadan şehrimiz adına çok önemli işlere imza attığına dikkat çeken Ellibeş, şöyle dedi:

“Kocaelispor’un borçlarından kurtulup bugün lider durumda şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelmesinden, tramvay hattının ara vermeden ilerlemesine; Gebze’de metro projesinin Ulaştıma Bakanlığa devrinden bugün Kocaeli Fuar Alanının Büyükşehir’e bedelsiz devredilmesine kadar çok önemli işler gerçekleştirdi. Özellikle İzmit’in kalbini oluşturan ve uzun süredir ne olacağı belirsiz şekilde atıl vaziyette bekleyen Kocaeli Fuar Alanı ve Yeni Gölcük Yoluna kadar uzanan sahil şeridinin bir bütün halinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi şehrimizin marka değeri ve gelecek nesiller adına çok önemli bir adımdır.

Şehrin ortasında, herkesin rahatça ulaşabileceği, bir köşesinde kuş cenneti bulunan, eşsiz bir rekreasyon alanı oluşacak. İnanıyorum ki, bu proje tamamlandığında İzmit dendiğinde akla ilk gelen yer olacaktır. Bu adımı atan, böylesine bir alanı şehrimize kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*