Eminevim, sempozyumda kentsel dönüşüm modelini tanıttı

Eminevim
Eminevim

 

Eminevim El Birliği Sistemi Avantajlı Mı?

Konut kredilerinde uygulanan faiz oranlarının yüksek olması ve vade sayısının azlığı gibi unsurlar hayallerindeki eve sahip olmak isteyenlerin ağır bir faiz yükü altında kalmasına neden oluyor. Ancak faiz ödemeden ev sahibi olabilmenin yöntemleri de bulunuyor. Bunlar arasında da en ideal yöntem Eminevim’in el birliği sistemi olarak öne çıkıyor.

Eminevim el birliği sisteminde yapmanız gereken tek şey, ister peşinat ödeyerek, isterseniz de hiç peşinat ödemeden almak istediğiniz evin değerini belirlemek. Daha sonra kendi bütçe durumunuza göre ödemek istediğiniz taksit vadesi belirlenip uygun ödemelerinize hemen başlayabilirsiniz. Konut kredisi veren bankaların aksine katılımcılarına 200 aya kadar geniş vade seçenekleri ile taksit imkanı sunan Eminevim el birliği sisteminde isterseniz çekilişli isterseniz de çekiliş olmadan diğer sistemlerle ev sahibi olabilirsiniz. Bu sistemlerin nasıl olduğuna geçmeden önce Eminevim el birliği sisteminin amaçlarına değinmek gerekmektedir.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Eminevim sistemi, faiz ödemeden bütçenizin durumuna göre konut sahibi olmanızı sağlıyor. 1991 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren ve uzman kadrosuyla hizmet sunan Eminevim’de herkes faizsiz ev kredisi almak veya kredi sistemleri uğraşmak yerine faizsiz ev alma yöntemleri ile hayallerine kavuşuyor. Siz de normal şartlarda uzun vadede biriktirerek ya da iki katı para ödeyerek satın alabileceğiniz bir eve çok daha kısa sürede makul bir ücretle anında sahip olabilirsiniz.

Eminevim el birliği sisteminin avantajları:

Organizasyon ücreti dışında ev sahibi olmak için fazladan herhangi bir ücret ödenmez. Ödenecek tüm taksitler faizsizdir. Bu sistemde faiz ödemeden ilk aylarda ev alma şansı bulunur. Türkiye’nin her yerinden dilediğiniz evi satın alabilirsiniz. Kendi birikimlerinizle daha uzun sürede alacağınız evi Eminevim sayesinde daha kısa sürede satın alabilirsiniz. Bu sistem katılımcıları tasarruf yapmaya yönlendirir. İstediğiniz her an evin değerinde değişiklik yapma hakkınız bulunur.

Teslim tarihinde evine geçen kişi kira ödemekten kurtulur ve evini daha ucuza mal eder. Zorunlu hallerde el birliği sisteminden ayrılmanız gerekirse o güne kadar ödemiş olduğunuz tutarları geri alabilirsiniz. Ancak ödemiş olduğunuz organizasyon ücreti iade edilmez. Taksitleri öderken geçici sıkıntılar yaşamanız durumunda ödemelerinizi dondurabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*