Emlak Katılım Bankası 40 Yeni Şube Açıyor! İnsan Kaynakları İş Başvurusu İlanları Yayımladı

Emlak Katılım Bankası Yeni Şube Açıyor
Emlak Katılım Bankası Yeni Şube Açıyor

Emlak Katılım Bankası 40 Yeni Şube Açıyor!

İnsan Kaynakları İş Başvurusu İlanları Yayımladı Emlak Katılım Bankası insan kaynakları departmanı çok sayıda iş ilanı yayımladı. Düzenlenen tören ile Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı.

EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Erdem Cantimur “EmlakBank bir devlet bankasıdır. Devletten bir kuruş para almadan kendi öz varlığıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yeniden canlandırıldı ve katılım bankasına dönüştü. Çok kısa sürede 11 şubeye ulaştık. İnşallah yıl sonuna kadar da 40 şube açmak suretiyle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bankayı 2019 yılı mart ayında kurmuş olmamıza rağmen, 10 ayda aktif büyüklüğümüzü 9 kat arttırdık. Hakikaten her bankanın erişemeyeceği bir yere eriştik” dedi.

Yeni ilanlar şu şekilde sıralandı; BT Yardım Masası – İş İlanı Çağrı Merkezi (Ankara) – İş İlanı 31.01.2020 Sistem Uzmanı – İş İlanı BOA Destek Masası – İş İlanı (016) Monitoring Masası – İş İlanı (017) Ağ ve Güvenlik Uzmanı – İş İlanı (014) Veri Tabanı Uzmanı – İş İlanı (018) Ağ ve Güvenlik Uzmanı – İş İlanı (014) Veri Tabanı Uzmanı – İş İlanı (018) Genel Başvuru – İş İlanı (001) Engelli Kadrosu – İş İlanı (022) Hazine Satış – İş İlanı (009) Resmi Raporlama – İş İlanı (010)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*