Baba Vanga’nın Koronavirüs Kehanetleri Kan Dondurdu

Baba Vanga
Baba Vanga

Baba Vanga kehanetleri ile kan donduruyor. Dünyadaki birçok dev olayı önceden bilen Balkanların Nostradamus’u bu kez de koronavirüs salgınını bildi. Baba Vanga dünyayı kasıp kavuran virüs ile ilgili öngörüsünü çok önceden paylaştı. 2020 kehanetlerini okuyanlar gözlerine inanamadı. Baba Vanga, Asya’nın yok olacağını söyledi. İşte Baba Vanga’nın koronavirüs salgınını da bildiği 2020 kehanetleri…

Gizemli virüs ve salgın hastalık akıllara Baba Vanga’nın kehanetlerini getirdi. Bu zamana kadar pek çok kehaneti tutan ve hala gerçekleşmemiş kehanetleri de arkasında bırakan Baba Vanga’nın kehanetleri arasında salgın hastalıklarda var.

Bulgar kâhin Baba Baba Vanga’nın tekrar eden tahminlerindeki bir başka tema da Asya’nın yok olması. Koronavirüs nedeniyle milyonların hayatını kaybedeceği iddia edildi.

Koronavirüsü yıllar önce doğru bir şekilde tespit ettiği öne sürüldü. Ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve ünlü kâhini ziyaret eden Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga’nın koronavirüsü bildiğini yazdı.

“KORONA HEPİMİZİN ÜZERİNDE OLACAK”

Açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 73 yaşındakİ Robeva, “Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, ‘Neshka, korona hepimizin üzerinde olacak’ demişti. O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü korona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya’nın ülke üzerindeki hakimiyeti anlamına geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya’nın koruması altında olacağını söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım.” dedi.

Kör kahinin en şaşırtıcı kehaneti ise Rus lider Putin ile ABD Başkanı Donald Trump’ın yaşamlarının tehlikede olduğu.

Baba Vanga’ya göre Rusya lider Vladimir Putin, Kremlin içinden bir suikaste hedef olacak.

ABD başkanı Donald Trump ise onu sağır bırakacak gizemli bir hastalığa yakalanacak ve sonunda beyin tümörü ile boğuşacak.

2020 yılında da aynı derecede kasvetli, daha fazla tsunami ve deprem öngördü.

Kör kahinin bir diğer ürküten tahmini de, Avrupa’nın ekonomik çöküşü oldu.

Baba Vanga’ya göre evren 5079 yılında yok olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*