TOKİ Kırklareli Kavaklı Konutları Teslim Ediliyor

TOKI Kirklareli Kavakli Konutlari
TOKI Kirklareli Kavakli Konutlari

TOKİ Kırklareli Kavaklı ilçesinde hayata geçirilen 119 adet TOKİ konutu için teslim çalışması başladı. Daire teslimleri, hak sahiplerine 25-30 Kasım tarihlerinde yapılacak. Peki teslim edilecek TOKİ evleri için hak sahipleri hangi şartları yerine getirecek?

Kırıklareli Merkez Kavaklı (119 Adet Konut) Projesi Teslim İşlemleri

Kırklareli Merkez Kavaklı Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Kavaklı Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutların teslim işlemleri, 25 – 30 Kasım 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan program dahilinde gerçekleştirilecektir.

Konutunuzu teslim almak üzere aşağıda yer alan program çerçevesinde Emlak Planlama İnş. Proje Yön. Ve Tic. A.Ş. Kırklareli Merkez Kavaklı projesi şantiyesinde hazır bulunmanız gerekmektedir.

T.C. Ziraat Bankası Merkez/Kırklareli Şubesine 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı nakit olarak ödenecektir.

Konut tesliminde getirilmesi gereken belgeler;

Kimlik belgesi, (Nüfus cüzdanı),

Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası,

Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura,

Belirtilen tarihlerden önce T.C Ziraat Bankası A.Ş Merkez/Kırklareli Şubesine gidilerek KDV bedeli yatırılacak ardından ilgili şantiyeden konut teslim alınacaktır.

İstenen belgelerde eksiklik olması durumunda konut teslimi yapılamayacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*