Gönen’de Göl Manzaralı Köyler İlgi Görmeye Başladı

Gonen Denizkentte Yazlik Villa Fiyatlari
Gonen Denizkentte Yazlik Villa Fiyatlari

Balıkesir’in gözde ilçelerinden Gönen, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel müdürü Tahir Köstek konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İstanbu’dan bandırmaya Deniz yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılmasıyla ve Çanakkale köprüsü ile birlikte İstanbul gönen adeta bir mahalle oldu iki saat gibi günü birlik gelip Balıkesir Gönen’den Gayrimenkul alan satan yatırımcıların ilgi odağı oldu

Gönen ve çevresinde ekseriyetle Manav, Rumeli muhâcir’i, Çerkez vardır. Bazı yerleşimlerde Yörükler oturur az sayıda Pomak köyleri de bulunmaktadır.

Manyas yolunun duble yol olması sebebiyle gönen ilçemize ulaşım kolaylaştı durum böyle olunca da bölgede emlak alım satım talepleri artmaya başladı özelikle kentin gürültüsünden uzak muhteşem göl manzarasıyla da dikkat çekiyor öte yandan Gönen ilçemiz doğa harikası konum ve özeliğiyle aranan bir bölge olması sürdürüyor.

Müstakil yaşamı tercih edenler rotayı Göl manzarası gören gayrimenkullere çevirdi

Balıkesir’in gözde yerleşim bölgesi olma özeliğini taşıyan Gönen ilçemiz gayrimenkul yatırımcıları tarafından sürekli ilgi görüyor durum böyle olunca da müstakil yaşamı tercih edenler rotayı Göl manzarası gören gayrimenkullere çevirdi

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel müdürü Tahir Köstek konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Gönen ilçemiz sınırları içinde Manyas gölü manzaralı köyler emlak yatırımcıları tarafından sürekli talep görüyor.

Göl manzaralı bazı mahallerimizi sıralamak gerekirsek Bayramiç , Büyük soğuklar , Kücük soğuklar, ,Kilik üzümlü , Olarak Sıralanabilir öte yandan bu bölgelerde fiyatlara göz atmak gerekirsek göl manzaralı bölgede emlak yatırımcıların en çok tercih ettiği mahallemiz başında gelen Gönen ilçemize bağlı Bayramiç Mahallesinde satışa sunulan ev yapımı için uygun arsaların yer ve konum özelliğine göre değişen ortalama metre birim fiyatı 1.300 olduğunu söyleye biliriz özelikle yatırımcılar tarafından talep gören gözde yerleşim alanı Bayramiç bölgede yer alan tarlaların satış fiyatı yer ve konum özeliğine göre değişen ortalama dönüm fiyatı 50 bin ve 80 bin ortalamasında olduğunu belirtti Öte yandan Gönen ilçesine bağlı Büyük soğuklar mahallesi de ve Kilik mahallelerinde yer alan tarlaların satış fiyatı 100 bin 125 bin değişiyor bir diyer mahallemiz Manyas gölüne sınır küçük soğuklar mahallemizde tarlaların satış fiyatı 100 bin ve 130 bin olarak yer mevkii ve konum olarak değişiyor ifadesini kullandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*