Endwalker’da FFXIV’in Pandaemonium Baskınının Kilidini Açma

Endwalkerda FFXIVin Pandaemonium Baskininin Kilidini Acma

Ve ganimet sistemi nasıl çalışıyor?

Piyasaya sürülecek en son baskın olan Pandaemonium’un şu anda oyundaki en zor baskın olduğu   açık. Oyuncuları en yüksek seviyelere sahip teçhizatla ödüllendirecek, ancak önce en güçlü patronları geçerlerse. Bu baskına hazırlanmak için bir miktar FFXIV Gil ve çok fazla pratik yapılması gerekecekti.

Pandaemonium kilidini açmak için nasıl

Pandaemonium tek bir zindan baskını değildir. Tabiri caizse dört ‘çemberden’ oluşuyor ve her birinin oyuncuların başa çıkması için kendi patronları var. Kilidini açmak için, FF14 hesap sahibinin Endwalker için Ana Senaryo görevini tamamlamış olması ve ardından Eski Sharlayan’daki Nemjiji ile konuşması gerekir. Pandaemonium’un her çemberinin kilidini açacak daha fazla göreve yol açacak olan ‘The Crystal from Beyond’ görevine başlayacaksınız.

‘Where Familiars Dare’, oyuncuların Erichthonios ile karşılaşacağı First Circle’ın kilidini açacak. ‘Under the Surface’, Hippokampos’u yenmeniz gereken İkinci Daire’nin kilidini açar. ‘Yaratılışın Ateşleri’, bir Anka kuşunun yaşadığı Üçüncü Daireye giden yolu açar  . Dördüncü Çember, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ‘Muhafızları Kim Koğuşuyor?’ göreviyle açılacak.

Pandaemonium hakkındaki gizem  yeni gelişmeleri beklerken, bu zamana kadar baskının tüm bölümlerinin kilidini açtınız. Bu, baskınların Savage zorluğunun kilidini açmak için bir gerekliliktir.  Tüm görevleri tamamladıktan sonra zorluğun kilidini açmak için Nemjiji ile tekrar konuş.

Ardından, her bir daireyi tamamlamak için neler elde edebileceğinize değineceğiz.

Ödüller ve Ganimet

Her daireyi tamamlamak, sizin ve arkadaşlarınızın jeton almasını sağlayacaktır. Baskınlardan yalnızca haftada bir kez jeton alabilirsiniz ve daha fazlasını elde etmek için haftalık sıfırlamayı beklemeniz gerekir. Bu belirteçler ekipmanla değiştirilebilir, ancak bazı ekipmanlar diğerlerinden daha fazla belirtece ihtiyaç duyabilir.

Bu belirteçler aynı zamanda hangi ekipman parçasıyla değiştirebileceğinizi de belirten bir isimdir. Örneğin, vücut zırhı takas etmek için Unsung Helms of Asphodelos’u kullanamazsınız  veya eldiven almak için botlar için olanları kullanamazsınız. Bu, aldığınız jetonlara hala biraz rastgelelik olduğu ve seti tamamlamak için hala birkaç hafta harcamanız gerektiği anlamına gelir.

Vahşiliğin zorluğuyla işler biraz farklılaşır. Bir baskını tamamlamak size belirli bir teçhizat parçasını düşürecek bir kutu verecektir. Hemen açmak zorunda değilsiniz, size başka bir işe geçmek için zaman veriyor, böylece o sınıf için bir parça olduğundan emin oluyorsunuz.

Farklı çevreler farklı ekipman kutularını ödüllendirir. Örneğin Birinci Daire, aksesuarlar (bilezikler, küpeler, yüzükler ve kolyeler) için kutular verir ve Dördüncü, silah veren tek kişidir. Yaptığınız daireye bağlı olarak, Diskal Tomestones veya FFXIV montajı da alabilirsiniz.

Dahası, Savage Challengey’de ekipman takası yapmak için jetonlar (Asphodelos Mythos) da alabilirsiniz. Ancak, hangi Circle’ı yaptığınıza bağlı olarak yalnızca 4 tür jeton alabilirsiniz. 1-4 arasında numaralandırılırlar ve hangi daireden geldiklerini belirtirler. Aynı zamanda, Asphodelos Mythos 4 sadece silahlar ve göğüs parçaları ile değiştirilebildiği için, 2 ve 3’ün ne ile değiştirilebilecekleri konusunda daha fazla çeşitliliğe sahip olduklarından, neyle değiştirilebileceklerini de gösterir.

Normal modda olduğu gibi, ekipmanla değiştirmek için birden fazla jeton toplamanız gerekir. Ayrıca haftalık bir sıfırlama da vardır, bu nedenle FFXIV hesabınız için her birini toplamak biraz zaman alabilir.

Oyuncuların çoğunluğu haftalık ödülleri toplamadıysa, baskın iki sandık verecektir. Aksi takdirde, sadece bir tane olacaktır. Dövüşleri düzensiz yapmak da ödülleri kaçırmanıza neden olabilir, bu yüzden bunu not edin.

Sonuç

İmrenilen 580 donanımını elde etmek için uzun bir yolculuk olacak. Ödüller günlük yerine haftalık sıfırlama olduğundan, bir sonraki sıfırlamayı beklemek arasında doldurulması gereken uzun boşluklar vardır. İdeal olarak, bu zaman patronlarla savaşmak veya bir sonraki baskının arkadaşlarla ne zaman olacağını planlamak için kullanılabilir. Eh, baskın simülatörü sitesi var, ancak hala devam eden bir çalışma olduğu için Pandaemonium’u mükemmel bir şekilde simüle etmek zor olabilir.

Sonunda, bu donanım diğerlerinden farklı olacak vebu baskın için FF14 Gil’i yükseltmek sizin yararınıza. Baskın için gerekli teçhizat puanına ulaşmak ve daha iyi başarı şansı için malzemeleri tutmak için buna ihtiyacınız olacak.  Acil paraya ihtiyaç duyuyorsanız  FFXIV Gil’i satın alma seçeneği vardır  , ancak bunu kendi sorumluluğunuzdadır.

Bu baskından elde edilen teçhizat FFXIV mağazasında mevcut olmayacak, bu yüzden onları elde etmenin tek yolu bu. Ayrıca arkadaşlarınızla bağ kurmanın veya başkalarının ekipmanlarını almalarına yardımcı olmanın harika bir yolu olabilir. Bu baskınları gerçekleştirme amacınız ne olursa olsun, Final Fantasy XIV’in tadını çıkarmaya devam edin!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*