TOKİ Bursa Nilüfer konutları kura çekiliş sonuçları

TokiKayseri
Toki kayseri

TOKİ Bursa Nilüfer proje kapsamındaki konutların çekiliş sonuçları belli oluyor. TOKİ Bursa Nilüfer Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya hazırlanan projenin kura çekimleri ve proje hakkında detaylar açıklandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Nilüfer ilçesinde başlayan 280 konutluk dairelerin kuraları çekilmişti. Kuraları çekilen dairelerin kura sonuçları tam liste olarak açıklandı.

TOKİ Bursa Nilüfer Projesi

TOKİ Bursa Nilüfer de 3+1 ve 2+1 evler yapılıyor. Dar ve orta gelirli ailelerin de ev sahibi olmasını amaçlayan Toplu Konut İdaresi 50 bin konut yapacağını açıklamıştı. 50 bin konut çerçevesinde projelerine başlayan TOKİ, ilk olarak Bursa Nilüfer’de 280 konutluk projesine başladı. 50 bin konut projesi kapsamında başlanan Bursa Nilüfer’deki daireler 3+1 ve 2+1 olacak. Bu dairelerin çekilişleri ise yarın itibariyle gerçekleştirilecek. Dar gelirli ve orta gelirli aileler için tasarlanan evlerin2+1 olanları 85 metrekare, 3+1 olanları ise 128 metrekare olacak. Bursa’daki yetkili Halkbank şubelerinden başvuruları yapılan Bursa Nilüfer TOKİ konutlarının başvuru alımları 19 Nisan tarihi ile birlikte bitmişti.

TOKİ Bursa Nilüfer evlerin ise fiyatları

2+1 evler için 175 bin TL fiyat belirlenirken 3+1 evler için belirlenen fiyat 255 bin TL oldu. Yüzde 10,12 veya 20 peşinat vererek ev sahibi olunabilen projeye başvuranlar dilerse 120,180 ve 240 ay vade seçenekleri ile de ev sahibi olma imkanı buluyor. Bu dairelere sahip olmak isteyenlerin ise aylık en düşük 583 TL taksit ödemesi yeterli oluyor.

Belirlenen en düşük peşinat tutarı ise 20.500TL oldu.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi 2+1 evler kura sonuçları için buraya tıklayınız.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi 3+1 evler kura sonuçları için buraya tıklayınız.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*