TOKİ Denizli Çivril konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Denizli Çivril
TOKİ Denizli Çivril

TOKİ Denizli Çivril’de inşası devam eden 330 konutun hak sahipleri, gerçekleştirilen kura çekilişi geçtiğimiz eylül ayında yapılmıştı. Hak sahipleri Çivril TOKİ evlerinin ne zaman bitip teslim edileceğini merak ediyor.

TOKİ Çivril konutlarının teslim tarihine ilişkin, “Söz konusu proje için henüz teslim tarihi belirlenmemiş olup en kısa sürede teslim işlemlerinin yapılabilmesi için hassasiyetle çalışmalar devam etmektedir.” açıklamasında bulunuldu.

İKİ YIL İÇİNDE TESLİM EDİLECEK

TOKİ Denizli Çivril Müracaatların tamamlanmasından sonra çalışmalara başladıklarını belirten başkan Güven “TOKİ konut yapımı süreci normal seyrinde giderse Haziran – Temmuz ayı gibi ihaleye çıkılır ve iki yıl içinde daireler teslim edilir. İlk etap daire teslimleri sonrası talep gelecek olursa TOKİ ikinci ve üçüncü etap yerleşkelerin yapımına da başlayabilir” dedi.

SADECE EV DEĞİL YENİ BİR YERLEŞİM ALANI YAPIYORUZ

TOKİ Denizli Çivril alanında 376 dairenin yanı sıra yeni bir yaşan alanı oluşturduklarının altını çizen başkan Gürcan Güven “TOKİ sahasında sadece ev değil yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. TOKİ evlerinin olduğu bölgede, alışveriş alanları, cami, okul, spor sahaları ve sosyal tesislerde inşa edeceğiz. Bu bölge bir kasaba gibi olacak” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*