Gaziemir Yeni Hükümet Konağı İnşaat Çalışması Başladı

Gaziemir Yeni Hukumet Binasi
Gaziemir Yeni Hukumet Binasi

Gaziemir’de 10 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek yeni kaymakamlık binasının ihalesi TOKİ tarafından 07.12.2020 tarihinde yapıldı. İhalesi yapılan Gaziemir Yeni Hükümet Konağı inşaat çalışmaları başladı. İnşaatın tamamlanma süresi, ihale’ninin yapıldığı tarihten itibaren 500 iş günü olarak belirtilmişti.

TOKİ tarafından yapılacak Gaziemir Yeni Hükümet Konağı toplam 10.051 m2 arsa üzerinde, 7.700 m2 kapalı alanıyla, Kaymakamlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı, Nüfus Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü tek çatı altında toplanarak hizmet vereceklerdir.

Ayrıca ilçede kuruluşu bulunmayan Sosyal Hizmetler Merkezi, İŞKUR gibi kurumlar ile Alsancak/Konak‘da ki binada faaliyetini sürdüren Gaziemir Tapu Sicil Müdürlüğü de ilçede hizmetlerini sürdürebilecek.

Böylece vatandaşlar devlet kurumlarındaki işleri için ayrı ayrı binalara, hatta ilçelere gitmek zorunda kalmadan hizmet alabileceklerdir.

Detaylı Bilgi İçin  BURAYA TIKLAYINIZ.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*