Vakıfbank ve İş Bankası’ndan anlaşmalı projelere 0,78 ile konut kredisi

Vakıfbank ve İş Bankasından
Vakıfbank ve İş Bankasından

Vakıfbank ve İş Bankası’ndan anlaşmalı projelere %0,78 faiz oranı ile konut kredisi verilmektedir. Birçok banka kredi faiz oranlarını %1’in altına düşürdü. Kamu bankası olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank binlerce vatandaşa faiz indirimi müjdesi verdi. Vakıfbank ve İş Bankası anlaşmalı inşaat şirketleri %0,78 faiz oranında kredi imkanı sunacak.

ING BANK FAİZ ORANLARINI % 0,98’E İNDİRDİ

ING bankasının açıklamalarına göre tüketiciye uygun koşullarda kredi verilmeye başlandı. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yardım sağlayan banka Türkiye ekonomisine de destek vermeyi hedefliyor. Konut kredisi kampanyasını başlatan banka konut kredileri için uyguladığı faiz oranını %0,98’e indirdi. 12 ile 120 ay vade seçeneği de sunan banka müşterileri sevindirdi. Ayrıca bankaya yeni katılanlar da bu fırsatlardan yararlanabilecek.

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARINI % 0,78’E DÜŞÜRDÜ

Konut kredisini %1,10 faiz oranı ile veren İş Bankası faiz oranlarını %0,78’e kadar düşürdü. Düşük faizli konut kredisi veren banka kamu bankalarından daha düşük faiz oranı uygulanmaktadır. Yeni konut almak isteyenler bu fırsatı değerlendirmek için İş Bankasına gitmeye başladı. Ayrıca konut projelerinde de %0,78 faiz oranı uygulanmaktadır.

VAKIFBANK FAİZ ORANLARINI %0,79’A DÜŞÜRDÜ

Faiz oranlarını %0,79 a düşüren Vakıfbank en çok tercih edilen bankalar arasında yerini almayı başardı. Banka 180 ay vade seçeneği ile de ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindirdi. Konut kredilerinde uygulanan faiz oranı konut projelerinde de uygulanmaktadır. Anlaşmalı firmalardan alınan konutlar için geçerlidir.

HALKBANK FAİZ ORANLARINI %0,99’A DÜŞÜRDÜ

Halkbank konut kredilerini %0,99 a düşürmüştü. Ek olarak anlaşmalı konut projeleri için faiz oranları %0,79’a kadar düşürüldü.

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARINI %0,99’A DÜŞÜRDÜ

Ziraat Bankası konut kredilerinde uygulanan faiz oranını %0,99 a kadar düşürmüştü. Daha sonra özel bankalarında faiz oranlarını düşürmesiyle birlikte Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri için %079 oranında faiz uygulamaktadır.

ÖZEL BANKALARIN GÜNCEL FAİZ ORANLARI

-HSBC Bank konut kredisi faiz oranı: %1,09

-İş Bankası konut kredisi faiz oranı: %1,10, Özel projeler için konut kredisi faiz oranı %0,78

-Akbank konut kredisi faiz oranı: %1,11

-ING Bank konut kredisi faiz oranı: %0,98

-TEB konut kredisi faiz oranı: yüzde %0,99

-Altenatif Bank konut kredisi faiz oranı: %1,03

-Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranı: %1,09

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI FAİZ ORANLARINI İNDİRDİ

Albaraka Türk Katılım Bankası resmi intenet sitesi üzerinden konut kredilerinde faiz oranlarını indirdiğini yayınladı. Konut finansmanı kullanacak olan müşterilere uygulanan kar payı oranı %0,97 olarak belirlendi ve bu destek ile birlikte ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerine kavuşması sağlandı. Belirlenen bu kar payı belirli vadeler için geçerli olacaktır. 0 ile 60 ay vade seçeneği ile ödeme yapacak olan müşteriler için uygulanan faiz oranı %0,97 olarak belirlenmiştir. 60 ile 120 ay vade seçeneği ile ödenecek olan krediler için uygulanan faiz oranı ise %0,99 olarak belirlenmiştir. Tüm vadeler için geçerli olan finansman tutarının %0.05’i kredi tahsis ücreti banka tarafından alınmaktadır.

KREDİ NOTU DÜŞÜKLERE KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR

Kredilere başvururken kredi notunuzun ne kadar olduğuna bakılmaktadır. Bu yüzden kredi notunuzun yüksek olması oldukça önemlidir. Kredi notu düşük olanlara kredi kartı veya kredi veren bankalar az sayıdadır. Kredi notu düşük olanlar bu bankaları tercih etmektedir. Kredi notları daha önce aldığınız kredi kartları veya kredilerin ödemelerine göre verilmektedir. Ödemelerinizi düzenli yaptıysanız kredi notunuz yükselmektedir. Ancak ödemelerinizde bir takım aksaklıklar yaşandıysa bu kredi notunuza yansımaktadır. Kredi notunuz düştükçe bankalar sizi güvenilir bulmaz ve size istediğiniz miktarda kredi kartı veya kredi vermez.

Kredi notu düşük olanlara kredi kartı veren bankalar şunlardır: – Denizbank Bonus, – TEB Bonus, – Akbank Axess Free, – QNB Finansbank, – Bonus Garanti BBVA Bonus Flexi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*